Négy fontos témában sikerült megállapodniuk a visegrádi négyek kormányfőinek tegnap Prágában – erről számolt be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán.

Szijjártó Péter némi szarkazmussal nagy bejelentést tett: "Kár volt a fogadás..." – videó

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Blikk szúrta ki, hogy némi szarkazmussal sorolta fel Szijjártó Péter a Facebook-oldalán megjelent videójában, melyek voltak azok a fontos kérdések, amelyekben a négy állam együtt tud működni.

Ma valószínűleg sokan várták azt, sokan fogadtak arra, hogy a visegrádi együttműködés többé nem fog létezni. Akik így tettek, azoknak csalódniuk kellett, a miniszterelnökök hitet tettek a visegrádi együttműködés mellett

– magyarázta a külügyminiszter.

Hozzátette:

Megállapodtak abban, hogy „illegális migránsok százezrei ne járkáljanak ide-oda” a területükön.

„Együtt tudunk működni annak érdekében is, hogy megőrizzük a szuverenitásunkat az energiamixünk összeállításában, megőrizzük szuverenitásunkat és versenyképességünket.”

„Mi határozzuk meg, hogy milyen adómértékeket állapítunk meg az országban”

„És természetesen mi határozzuk azt meg a jövőben, hogy a gazdáinkat milyen módon védjük meg a silány minőségű gabona beáramlásától Európán kívülről” – tette hozzá.

„Jó hír Magyarországnak, a magyar nemzeti érdekekkel egybeesik az, ami ma történt Prágában” 

Szijjártó Péter a videóját ezzel a felütéssel tette közzé:

Kár volt a fogadás…a V4 működik!

Forrás: Blikk

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Dehogy működik baszd meg te kakadu felborotvált fejű festett hajó balfasz.
Annyira szar a helyzet, hogy muszáj volt találkozniuk. Ez még messze van a működéstől.
orbánt, Ficot utálják mint a szart. Nézzél már néha tükörbe te seggfej.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Dehogy működik baszd meg te kakadu felborotvált fejű festett hajó balfasz.
Annyira szar a helyzet, hogy muszáj volt találkozniuk. Ez még messze van a működéstől.
orbánt, Ficot utálják mint a szart. Nézzél már néha tükörbe te seggfej.
Maccska
@Horizont: mindenkit utálnak valakik, buksi.
Maccska
@Horizont: @Horizont: mindenkit utálnak valakik, buksi
fideszes gyökér
@Maccska: például a pedofil buzi maffiózókat utáljuk.
KisTehen
@Horizont: mama ... csak a hülye librók füttyögtek
KisTehen
@Horizont: ákost meg itthon hagytátok ... pedig mehetett volna prágába is kordont bontani
Pusztai
"Megállapodtak abban, hogy „illegális migránsok százezrei ne járkáljanak ide-oda” a területükön."

Ja, csak egy irányba, déli-keleti határokon be, nyugati határokon ki.
Ez a gyakorlat, ezt meg akarják tartani.
o))
Clavigo
Dzsudzsi még be is nedvesedett a jó hirre...
Őrnagy
@fideszes gyökér: Ez meglepő kijelentés. Nem gondoltam volna, hogy utálod a Sorosbérköcsög pedofil buzi libkány csürhét!
De ha igaz amit írsz ez az első helyes lépés a normalitás támogatásának az irányába.
Cherry
Ismerjük,, minden szuper csak mindenhol utálnak minket ill, titeket kaméleon patkányok,, hazudjatok csak mindenkit hülyének nézve, felfuvalkodott szemét fidesz és kormánybanda...a nép átlát rajtatok ,tolvaj retkes szemetek,,,,
KisTehen
@Cherry: titeket biztos utálnak mindenhol
Horizont
@Őrnagy: Mondom én, hogy az értő olvasással van bajod.
Nem ezt írta @fideszes gyökér: hanem ezt: "a pedofil buzi maffiózókat utáljuk."
Kicsit más.
Őrnagy
@Horizont Gyagyás: Látom bajod van gyagyás az értő olvasással! Hányszor kell még elküldenem téged a büdös picsába, hogy ne foglalkozz velem?
sándorbence
a v4 nekemis müködik nemugy mint maguknak hogymár szívatóval isalig
durran be
Őrnagy
@fideszes gyökér: Te vagy fideszes Gyagyás, tájékozodj a fideszes haverjaidnál! :)))
kereső
Amikor a magyar küldöttség a találkozó helyszínére ért, a lengyel Patrick Michalski újságíró megkérdezte Szijjártótól, hogyan érzi magát az Orosz Rend hordozójaként, amikor az oroszok minden nap ukránokat gyilkolnak.
Szijjártó nem válaszolt, mert nem volt kedve.

Érdekes, hogy a magyar lapok, hirportálok egyike sem volt ott tegnap a sajtótájékoztatón?,hogy beszámoljon az ott tényleges elhangzottakról, vagy legalább a lengyel, a cseh, szlovák portálok közlései alapján beszámoljanak róla?
Péter2
Hát persze , hogy működik , Lengyelország és Csehország a fősodor , mivel ők gazdaságilag a meghatározó országok , Fico és orbán csak harmad hegedűsök , nyílik az olló tegnap hallgattam Fico beszámolóját a helyzetről , szerinte nem fényes , és a v-4 sem olyan mint volt ! Ez olyan mint a 4 hengeres motornál mikor kihagy 2 henger , csak dadog a motor , de működik , de rá lehet fogadni , hogy nem sokáig , főleg a mai felállás tudatába ! Valahogyan kihagyta ezeket a fontos dolgot a Дружба Petya újabb vizionált sikertörténete .
Őrnagy
@kereső: Na és akkor amikor ugyanezek az újságírók Kijevbe látogattak (meg amikor Zelenszkij az EU területére látogatott) megkérdezték e Zelenszkíjt, hogy hogyan érezte magát, amikor a hívei Odesszáben 50 orosz aláírásgyűjtőre rágyújtották a szakszervezeti székházat és élve elégették őket? Vagy amikor a náci-fasiszta katonái a Minszki békemegállapodás végrehajtása helyett megőltek Donbaszban és Luhanszkban 18.000 orosz etnikumához és kultúrájához ragaszkodó polgári lakost etnikai alapon?
kereső
@Őrnagy: Ennek mi köze van Szijjártó Péter magyar külügyminiszter orosz kitüntetéséhez, amely a "druzsba" nevet viseli, és a külföldieknek adható legmagasabb rangú kitüntetés? Semmi összefüggést nem látok a két téma között.
Na, de ha már igy összejöttünk, csak kérdezem, miért is tette fell a lengyel ujságiró a kélrdést? Csak nem azért, amiért a lengyel történelem okán alapból nem "szeretik" az oroszokat?
jáger laszló
A Vircsaft-four közös nevezőre jutott Prágában!!
and ez a 0!!
Hát ez nem a victory!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Magyarország ha minden olyan országgal és nemzeti etnikummal haragot tartana, amellyel valaha is konfliktusa volt csak a honfoglalás óta, akkor senkivel nem állna szóba Gyagyás! De Magyarország képes volt a régi vitáit, konfliktusait félretéve a konstruktív kapcsolatokra törekedni minden országgal és a gazdasági érdekeinek és szükségleteinek megfelelően a jó kereskedelmi kapcsolatokra törekedi kezdve a Bajor barátainkkal, akiknek a felmenői 907-ben háromszoros túlerőben támadtak a magyarságra azzak a céllal, hogy írrmagját is kiírtsák a magyarságnak a Kárpát medencében! Ezt ma már nem hánytorgatjuk fel a bajoroknak. A lengyeleknek joguk van szemethunyni a náci ukránok bűnei felett geopolitikai és USA seggnyalási érdekből, pedig a náci ukránok 1943-1945 között több mint 150.000 lengyel etnikumú nőt, gyereket és öreget gyilkoltak le Volhíniában, amit a Sejm egyhangúan népirtásnak bélyegzett meg, de ez most nem számít, mert USA geopolitikai érdekből az Orosz etnikummal régóta fennálló etnikai gyűlölködést kellett elővenni és gyakorolni! Ez a lengyelek dolga, de Magyarországnak se a Bajorokkal nem kell emiatt gyűlölködnie a 907-es Pozsonyi csata, se az Osztrákokkal a sok levert szabadságharc és az aradi kivégzések miatt, se Oroszországgal az Osztrák császár kérésére 1849-ben végrehajtott Segesvári csata miatt, se más miatt, mert a gyűlölködés nem old meg semmit, csak a kölcsönös jó gazdasági kapcsolat, amire Magyarországnak szüksége van!
CsipkeRózsa
@Őrnagy: 11:50

Horizont egy nő, egy nővel így nem beszélhetsz.
Őrnagy
@CsipkeRózsa: A modern nyugati világban és főleg a komment felületen nincs megkölönböztetés, hogy valaki nő, vagy férfi, idős, vagy fiatal, de aki a libkány Sorosbérköcsög politika nézateiből kiindulva a szájára veszi az édesanyámat (Az most lényegtelen ebből a szempontból, hogy semmibe veszi a politikai függetlenségemet, az ateista szellemiségemet és a liberális eszmeiségemet, továbbá folyamatosan gyúlöletből lefideszesít), az akár tetszik neked, akár nem, le is kurvázom, és el is küldöm a büdös picsába, és a jó kurva édesanyjába! Nem tudom mit olyan nehéz ebben megérteni?
kereső
@Őrnagy: 13:44 Bő lére eresztett válaszod, teljesen irreveláns, az általam irottakkal. Na, "ugorgyunk"...
CsipkeRózsa
@Őrnagy: A beszédben, a viselkedésben van különbség, a nőkkel szembeni udvariasság elvárható.
fideszes gyökér
@Őrnagy: Majd akkor tájékozódj, amikor megtalálunk.
Mert megtalálunk.
Az összes szemétláda libsit megtaláljuk.

ÉLJEN ORBÁN VIKTOR!
Őrnagy
@CsipkeRózsa: Gyalázkodóknak, anyázóknak éppúgy nincs kegyelem, megbocsátás, se nökkel szembeni udvariasság mint a pedofiloknak!
Őrnagy
@fideszes gyökér: Igazi fideszes lettél Gyagyás! :)))
fideszes gyökér
@Őrnagy: Meg fogunk találni.
A családodat is.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: 13.59

Ott és úgy ugrabugrálsz gyagyás ahol és ahogy akarsz! Nem érdekelnek az ostobaságaid!
Cherry
@Őrnagy: Unatkozol és kibérelted az oldalt te degenerált fideszhivő sz@rkupac, ??? Gondolom kaptál egy Wincheszter nélküli laptopot te barom,, hahahhahahahha el vagy kötelezve te elmebajos hahahhahah
Cherry
Egy ilyen beképzelt buzi állatnak mire jár a büdös pofája??? undoritó kis moslék, OV retkes kis pulija, ennél undoritóbb jellemtelen kis sz@rt sosem láttunk ebben az országban,, viselkedni nem tud csak erőszakosan ugatni, amig ez a bunkó meg nem bukik a zsiros tolvajjal együtt
balos
@Cherry: Az ukrán mézzel kenték meg a "vajas-kenyerüket"!
G.Freeman
@Őrnagy: Persze, és ezekhez nyilván Szaddám vegyifegyvereit használták, ugye hülyegyerek.
jáger laszló
Szarkazmus
Ebben a Peti kiváló!!
A cinizmusban szintén1,osztályú fenomén!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Cherry
@KisTehen: Na te kussolj téged meg le sem sz@r senki tehénsz@r
Cherry
@jáger laszló: Ahhoz túl hülye ,,azt sem tudja mi az??? Prosztó a sarki kocsmából, nem volt gyerekszobája,,,,,,
Horizont
@CsipkeRózsa: Köszi. Én csak válaszolok. Csúnyára, csúnyát ez igaz. ha én mocskos vén kurva vagyok akkor az anyja is meg a neje is az. Ennyi. Én elsőre soha nem írnék ilyet, de egy ilyen retektől nem tűröm el és nem hagyom válasz nélkül. Ez a mindenki gyagyás húgyagyú már nagyon unalmas. Kinek képzeli ez magát?
"semmibe veszi a politikai függetlenségemet, az ateista szellemiségemet és a liberális eszmeiségemet, továbbá folyamatosan gyúlöletből lefideszesít"
Hát ezen olyan jót röhögtem . A millió kommentjéből nem ez jön le. Csak az, hogy egy tahó paraszt egy bunkó aki semmibe veszi mások véleményét, aki mindenkit leszaroz stb.stb.

@Őrnagy:
kereső
@Horizont: 07:28. Ja, a nagy "libertárius"...
Maccska
@Horizont: fogadjunk hogy MSZMP tag voltál.
Valószínűleg még komcsikurva is a munkásörség főhadiszállásán.
Olykor kávét is főztél az egyéb szolgáltatások mellett.
Így tudlak elképzelni
Horizont
@Maccska: Anyád meg a nejed biztos így volt, sajnos én nem tudok ilyennel szolgálni te rohadék kis szar.
Maccska
@Horizont: biztos vagyok benne hogy egy MSZMP s munkásőrkurva voltál.
Ma meg kék esőköpenyben csápolsz a komcsikurva Dobrevnek.
kereső
@Maccska: 07:43 Na álljál le, fogd a mocskos szádat, vagy legalább előtte gargalizálj ccHCL-el. Honnan eresztettek téged cicus, hogy igy merészelj beszélni bárkivel is? Magadból indulsz ki, te himsovinisztta f@x?!Ha már "munkásórt" keresel, akkor talán nézz körül a saját házatok táján, és üdvözöld meleg elvtársi kézfogással bencsiket, gajdicsot.
Horizont
@kereső: Ez a mániája a mocsoknak. Beakadt neki ez a lemez. Van tapasztalata. Köszi amúgy.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 07:43
Te meg a pedofilokat simogató pedofidesznek csápolsz miközben simán leszopod őket.
Talán még a pedolitasnak is a tagja voltál.
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 07:43
Érdekes,hogy komcsizol a komcsik között,mig a pedofílokat,meg a pedofil mentegetőket nagyon szereted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.