Megmondta azt is, hogy mit viseljenek március 15-én a támogatói.

Idén március 15-én az utcára hívja híveit Magyar Péter. Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje Facebook bejegyzésében azt írja: „Idén március 15-én a hatalom ismét zárt körben, válogatott közönség előtt, kordonok mögött ünnepli a szabadság ünnepét.”

Kokárdás felvonulásra készül a "dicsőséges nagy urak ellen" Magyar Péter

Magyar Péter azt szeretné megmutatni a "nagy uraknak", hogy elég volt/Fotó: Magyar Péter/Facebook

Arra bátorítja híveit, hogy minél többen legyenek március 15-én 15.00 órakor a Belváros szívében és mutassák meg, hogy „habár felül a gálya és alul a víznek árja, azért a víz az úr” – idéz Petőfi Sándor Föltámadott a tenger című verséből. Azt kéri, viseljen mindenki kokárdát.

Magyar szerint „mutassák meg a dicsőséges nagy uraknak, hogy elég volt”. Szeretné, ha megmutatnák, nem félnek és hogy a „haza mi vagyunk mindannyian, nők, férfiak, idősek és fiatalok, vidékiek és fővárosiak, családosok és egyedülállók, keresztények és ateisták, konzervatívok és liberálisak!”

Forrás: facebook.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Orbánról kellene kipakolnod,az összes mocskát, lopásait stb, hogy melléd álljon a nép. ez még nagyon kevés
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Philip Marlowe
A tököm tele van már ezzel a sok "forradalmárral"!
Meg azokkal is akik ezekre még gerjednek.
NKF
Minden bukott köcsög f@sz pártot alapít! Meg áll az ész! Ki a jó kurva anyjukat képviselnek?
Őrület,ennyi tetű nincs még a világon!
Cherry
Orbánról kellene kipakolnod,az összes mocskát, lopásait stb, hogy melléd álljon a nép. ez még nagyon kevés
Cherry
@NKF: Bukott??? aki itt bukott ez a retkes mocskos fidesz és kormánybanda, csak látszik hogy fél a megtorlástól és nem pakol ki mindent, de eljön a nap mikor ez a rohadék hazaáruó zsiros cigány falhoz lesz állitva, akkor lesz igazi megtorlás és az nincs messze, azzal foglalkozz ne vele...
Péter2
Ez a tag jól be tudja mutatni , hogy működik a pedofideszes bűnszervezet , hiszen tagja volt a rendszernek, ezért elég hiteles , ámbár a gondolkodó emberek pontosan tudják mi történt és mi történik, a tag csak megerősíti őket !
Sakk Matt
Biztosssan nem megyek Magyar Péter hívására (sem)!
kereső
2002-ben orbán is talpig kokárda viselésére kérte a szimpatizánsait- hónapokig hordták.
Méhes
@kereső: azóta van nekem hányingerem a kokárdától
verőce21
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a Côte d'Az úr!
Őrnagy
Magyar Péter tanult Heller Boszitól! Nem finnyáskodik!
Beleszart a tányérjába amibe eddig az ebédjét kapta, és most meghívja a Szaros Gyurka seggnyalókat, a Sorosbérköcsögöket, a dollárbaloldaltól az olimpia gyilkosokig stb., hogy együtt gyűlölködjenek és uszítsanak vele!. Ezzel az lesz a fő probléma, hogy nincsenek hívei. Kiktől akar híveket szerezni? a fidesz táborból, a DK-s táborból, a kétfarkú kutya táborból, a MIHAM-ból, vagy a Márky-Zay táborából, vagy honnan? Miért pártolnának át hozzá? gyűlölködni, uszítani a többi politikai csoportosulás is tud nélküle is!
Pegero
Tóth Gabi kiesett a pikszisből, most Magyar Péter a sláger!
Nyírfa
Kíváncsi vagyok, működik-e az ördögi terv: beküldenek az ellenzék sorai közé egy csomó kiábrándult fideszest játszó kormánypárti trollt, akikhez csatlakoznak a baloldaliak , sőt, az eddig apolitikus állampolgárok közül annyian, amely hadoszlopra fel lehet építeni a választók teljes megosztását.
Tudomásul veszem, hogy Petőfik csak nagyon ritkán születnek, Magyarok annál sűrűbben, s ez utóbbiak nem szégyellik a szájukra véve meggyalázni a nagy elődök nagy mondatait.
Menjetek a Pilvaxhoz, vár titeket egy bemosakodott csaló.
jáger laszló
Nem készülök kokárdával márc,15-re!!Máris bocsánatot kérek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
ez a lufi kipukkadt...vagy csak blöffölt, vagy megfenyegették, de hol maradnak a konkrét ügyek...?...ez is beáll a majálisozó politikusok közé...
Billibácsi
Kokárdás felvonulás? Hát ha lesz hol felvonulni! És ha igen, akkor még ott vannak a beépített emberek: műbalhé, megafon, füttykoncert stb.
NKF
Mit ugrál ez a kis köcsög? Amíg benne volt a jóba addig lapított mint tetű a var alatt most meg
csinálja a palávert. Pártot alapít,tüntetésre hívja az embereket. Menjen a büdös picsába!
vacsi
Kokárdát csak az visel, aki nem magyar, de mutatni akarja! Aki magyar, annak nem kell kokárdát viselnie, akkor is magyar.
Őrnagy
@Maccska: Lehet, hogy erősen égeti a hungarofób szarháziak mellét a kokárda, de a Sorosbérköcsögök a Szaros Gyurka által küldött dollárokért cserébe ezt is vállalják! Szivárványos kokárdával nem mennek semmire, mert a szivárványcsürhe tábor egy az egyben mellettük van, a magyar emberektől szeretnének meghódítani megtévesztéssel szavazókat! Nem túl nagy sikerrel, de próbálkoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.