Az LMP társelnöke azt rótta fel Donáth Annának, mit érzett akkor, amikor a párttársai „Stop Pedofidesz!” feliratú szöveggel jelentek meg az Országgyűlésben.

Úgy tűnik, a jelenlegi ellenzék esetében sok mindenről beszélhetünk, de összefogásról a legkevésbé sem. Ezen a hétvégén éppenséggel a Demokratikus Koalíció, a Momentum és az LMP rúgta össze a port. Előbb az önkormányzati választási együttműködési megállapodás született a Momentum, a DK, a Párbeszéd és Karácsony Gergely főpolgármester között szinte az összes budapesti kerületben a támogatott közös jelöltekről.

Ellenzéki belháború! Ungár Péter: "Ne dőljenek be a képmutató Momentumnak!"

Ungár Péter (LMP) nekiugrott a DK-t bíráló Donáth Annának    Fotó: MTI

Majd jött a nagy bejelentés, miszerint Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vezette DK országos plakátkampányt indított, mely "a keresztény-konzervatívnak és családbarátnak hazudott kormány képmutatására reagál", és március 1-től március 31-ig lesz látható szerte az országban.

A momentumos Donáth Anna nagyon kiakadt a plakátkampány miatt. Úgy fogalmazott: "A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan. Azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal. Hányingerem van."

Erre reagált az összefogásból kimaradó LMP társelnöke. Ungár Péter szerint felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál, „az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja.” Az LMP azt kéri a választóktól: "ne dőljenek be a Momentum ellentmondásos valótlanságainak."

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Az összes ellenzék egyet akar: felvenni havonta az 1,7 milliós fizetést és szerezni hozzá egy kis árulással (csak ne legyen feltűnő) kiegészítést a fidesztől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ftomi
Érdekes Annácska!
A FIDESZ aljas rágalmazó plakátjaitól nem undorodott!

Sajnos a FIDESZ-KDMP meg vett mindenkit kilóra!

De, sajnos nem az Ország számít, hanem a havi bevétel!
G.Freeman
@KisTehen: Inkább azt mondanám, hogy ez amolyan fideszféle valósághajlítás volt a részéről.
RonaGyuri
Igazi vak-tyúk is … eset

az az igazság, hogy annyira az anyukája fiacskája (ömlik belőle a tömény agymenés), hogy el sem olvastam eddig a mondókáját

www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2024/03/dk-plakat_fb-resized-640.jp2

amiről a derék atv foglalta össze a lényeget: „’Isten? Haza? Pedofília!’ - Nagy vihart kavart az ellenzékben a DK új plakátkampánya”.
Ami felkelltette a figyelmemet, az az, hogy a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt szerint a DK törvényt sértett, mivel hirdetményük túlságosan hasonlít a Kisgazdapárt „Isten, Haza, Család” jelmondatára.
Ennek kapcsán az index.hu foglalta össze a reakciókat. Kiemelten foglalkozva Annácska hányingerével (aki bár az elmúlt tizenöt év legsúlyosabb botrányának nevezte a kegyelmi ügyet, hozzátéve, hogy „a rendszer velejéig romlott, de felháborodásukban nem süllyedhetnek le ugyanerre a szintre”) is. Na itt olvastam a derék LMP-s társelnök szavait: „A kritikája sok szempontból igaz, de hogyha Donáth Anna hányingert érzett az »Isten? Haza? Pedofília!«-plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum-frakció »Stop Pedofidesz!« feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?” =))
balos
Amikor az az "árnyék" fideSSes kitalálta az lmp-t már tudható volt,hogy kifizető helye lesz a nemzethy egy-seggeknek!
Eladott Ország
@Eladott Ország: március 3., 18:26 ○ Utóirat a törléshez. Magyarok ! Ezt már mégsem kéne megvárnunk! A Magyar Nemzeti Fidesz. Éljen Orbán! Éljen Orbán még vagy 30 évet kenyéren és vízen, a szegedi csillagban, a 135 bátor fideseSS’ elvtársal együtt.
www.facebook.com/543043382842240/photos/pb.100068376159855.-2207520000./1308186666327904/?type=3
A XX. században több diktátor is bebizonyította, demokratikus eszközökkel is vígan hatalomra lehet jutni, majd lebontani a demokrácia legalapvetőbb intézményeit. És mint tudjuk, a diktátorok egymástól tanulnak…
hirarena.com/_user/page/news/716.jpg
Géza
Még ez a látvány ellenzék is összeomlik? Igazán nem marad más nekik mint a művész világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.