Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje szerint „a Karmelita boszorkonyhájában” főzték ki, hogy a miniszterelnök ismét Budapesten szerepeljen március 15-én.

Tavaly távol maradt a miniszterelnök a fővárostól a nemzeti ünnepen, míg idén március 15-én Budapesten, a Nemzeti Múzeum előtt tartja meg ünnepi beszédét. Magyar Péter örül, hogy Orbán Viktor színre lép Budapesten, Facebook-oldalán jó hírnek nevezte, hogy a kormányfő a fővárosban mondja el ünnepi beszédét.

Magyar Péter: „Végre nem bújik el Orbán Viktor a pestiek elől”

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Egyrészt helyes, hogy a miniszterelnök nem bújik el a honfitársai elől a nemzeti ünnepen. Másrészt ezzel a korábban nem tervezett fellépéssel egyértelművé vált, hogy érzékelik a Karmelita boszorkánykonyhájában is, hogy az utóbbi hetekben egy olyan folyamat indult el Magyarországon, amire lépniük kell. Harmadrészt így nyilvánvaló lesz a különbség a között, hogy merre menne a miniszterelnök, és hogy mit kíván a magyar nemzet” – írta Magyar.

Majd a Nemzeti dalból idézett, miszerint a magyar név megint szép lesz. Ő maga egyébként ugyancsak március 15-re hirdette meg egy „harmadik erő” zászlóbontását az Operához.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@balos: Most megint elégetnek egy csomó közpénzt , a szolgalelkűek felbuszoztatására, hogy legyen sok félkegyelmű aki hallgatja majd a beteg elme vergődését !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Eladott Ország: " "Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát a korábban kimondot gondolataihoz, erkölcsileg megsemmisül, kiürül és zörögni kezd, mint mákgubó ősszel, ha fújja szél." (Orbán 1993) Aki minden hatalmat magához ragad, annak vállalnia kell majd a felelősséget is! Ugye nem maradunk örökre következmények nélküli ország? Tökéletesen látta a jövőjét! Be is következett amit mondott. Most már irány és cél nélkül hánykolódik, sajnos vele együtt az ország is!""
imgur.com/hyGdnJx
ez nem krva nagy öngól?
Ellenzék persze észre vette és a pofájába vágta.
Ellenzék?
Mihafaszról is beszélek???
jáger laszló
2024 márc.15
OV
Itt vagyok ragyogok ,mint a fekete szurok!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Ezentúl mindennap ez a f@sz szerepelni?
Billibácsi
Ezer rendőr, TEK, válogatott, lelkesen tapsoló hallgatóság, kordonok, mesterlövészek, lehegesztett aknafedelek. Ha ezt Petőfi látná...
levarosbukta
@Maccska: Mindig, minden országban minden nyilvános elnöki megjelenéskor vannak mesterlövészek, akik pásztázzák a területet. Ez csak neked lehet újdonság. Jobb helyeken a csatornafedeleket is lehegesztik arra ahol a miniszterelnök jár. Ez nem csak Gyurcsányféle találmány. A te vezéredet is ugyanúgy védik mesterlövészek. Szokás szerint megint hülyét csinálsz magadból.
levarosbukta
@Maccska: Nem is fogod látni őket, mert ha már látod őket akkor neked annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.