Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje szerint „a Karmelita boszorkonyhájában” főzték ki, hogy a miniszterelnök ismét Budapesten szerepeljen március 15-én.

Tavaly távol maradt a miniszterelnök a fővárostól a nemzeti ünnepen, míg idén március 15-én Budapesten, a Nemzeti Múzeum előtt tartja meg ünnepi beszédét. Magyar Péter örül, hogy Orbán Viktor színre lép Budapesten, Facebook-oldalán jó hírnek nevezte, hogy a kormányfő a fővárosban mondja el ünnepi beszédét.

Magyar Péter: „Végre nem bújik el Orbán Viktor a pestiek elől”

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Egyrészt helyes, hogy a miniszterelnök nem bújik el a honfitársai elől a nemzeti ünnepen. Másrészt ezzel a korábban nem tervezett fellépéssel egyértelművé vált, hogy érzékelik a Karmelita boszorkánykonyhájában is, hogy az utóbbi hetekben egy olyan folyamat indult el Magyarországon, amire lépniük kell. Harmadrészt így nyilvánvaló lesz a különbség a között, hogy merre menne a miniszterelnök, és hogy mit kíván a magyar nemzet” – írta Magyar.

Majd a Nemzeti dalból idézett, miszerint a magyar név megint szép lesz. Ő maga egyébként ugyancsak március 15-re hirdette meg egy „harmadik erő” zászlóbontását az Operához.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
@balos: Most megint elégetnek egy csomó közpénzt , a szolgalelkűek felbuszoztatására, hogy legyen sok félkegyelmű aki hallgatja majd a beteg elme vergődését !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
A gecit körülvevő tömeg tíz méteren belül tekes verőlegényekből áll,némi fradis beütéssel!
Péter2
@balos: Most megint elégetnek egy csomó közpénzt , a szolgalelkűek felbuszoztatására, hogy legyen sok félkegyelmű aki hallgatja majd a beteg elme vergődését !
dr. prédikátor
Ki nem szarja le hogy ez a mocskos cigány lókupec hol fog pofázni és hazudni!!!
Pusztai
Nyugi!
Fekete 3, magas lepedővel lesz körbe tekerve mint az országértékelőknél, hármas kordon, szigorú ellenőrzés, tíltások lesznek a tetthely körül!!
Pálinkás Pál
kíváncsi lennék hány nemfizetett ember tapsikolna neki ott a múzeumkertben..?..a tömeg fele TEK-es csicska...a többit a busszal szállított " szimpatizánsok " adják ki...gyanítom a környék padlásai tele sniperekkel, hisz fosik a kevlárkoca, nindzsa utcai harcos...
dr. prédikátor
Remélem lesz szögesdrót és háron néter magas acélrács is!!!
Eladott Ország
"Kutyából nem lesz szalonna." Nehéz lehet egy felcsútszéli üzemi párttitkár szocializációból kulturáltan gondolkozni és viselkedni. "Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát a korábban kimondot gondolataihoz, erkölcsileg megsemmisül, kiürül és zörögni kezd, mint mákgubó ősszel, ha fújja szél." (Orbán 1993) Aki minden hatalmat magához ragad, annak vállalnia kell majd a felelősséget is! Ugye nem maradunk örökre következmények nélküli ország? Tökéletesen látta a jövőjét! Be is következett amit mondott. Most már irány és cél nélkül hánykolódik, sajnos vele együtt az ország is!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/364014736_6822178984482045_8888581954464394326_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=j17PDtzPzGcAX-CjkXd&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCJLFCLUaCYCd1poRvdN4AmG4NxASKEMRkzOHOJ8RRAtA&oe=65EEB6AE
„Hitvány kormányt a becsületes nép elzavarja.” ( Széchenyi István)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/363357968_665324635654784_1157402135470696048_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=bRTFZyBX_zMAX-_6a1N&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDdNBNxPERg2EN0SLkqkgLTa4RcXnwUawGfZxDLvUtNqQ&oe=65EDC26E
Pusztai
@Eladott Ország: " "Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát a korábban kimondot gondolataihoz, erkölcsileg megsemmisül, kiürül és zörögni kezd, mint mákgubó ősszel, ha fújja szél." (Orbán 1993) Aki minden hatalmat magához ragad, annak vállalnia kell majd a felelősséget is! Ugye nem maradunk örökre következmények nélküli ország? Tökéletesen látta a jövőjét! Be is következett amit mondott. Most már irány és cél nélkül hánykolódik, sajnos vele együtt az ország is!""
imgur.com/hyGdnJx
ez nem krva nagy öngól?
Ellenzék persze észre vette és a pofájába vágta.
Ellenzék?
Mihafaszról is beszélek???
jáger laszló
2024 márc.15
OV
Itt vagyok ragyogok ,mint a fekete szurok!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Ezentúl mindennap ez a f@sz szerepelni?
Billibácsi
Ezer rendőr, TEK, válogatott, lelkesen tapsoló hallgatóság, kordonok, mesterlövészek, lehegesztett aknafedelek. Ha ezt Petőfi látná...
levarosbukta
@Maccska: Mindig, minden országban minden nyilvános elnöki megjelenéskor vannak mesterlövészek, akik pásztázzák a területet. Ez csak neked lehet újdonság. Jobb helyeken a csatornafedeleket is lehegesztik arra ahol a miniszterelnök jár. Ez nem csak Gyurcsányféle találmány. A te vezéredet is ugyanúgy védik mesterlövészek. Szokás szerint megint hülyét csinálsz magadból.
levarosbukta
@Maccska: Nem is fogod látni őket, mert ha már látod őket akkor neked annyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.