Sulyok Tamás köztársasági elnök március 5-én lépett hivatalba, beiktatási ceremóniáját március 10-én, vasárnap délután tartják. A Szent György téri ünnepséget élőben közvetíti 14 órától az M1, a Duna és a Kossuth Rádió.

Bearanyozzák a vasárnapot! – Élőben láthatjuk Sulyok Tamás beiktatási ceremóniáját

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A ceremónia a díszzászlóalj és a gróf Nádasdy Ferenc huszárosztály katonai tiszteletadásával kezdődik, majd a történelmi zászlók bevonulása és a történelmi egyházak áldása után Sulyok Tamás köztársasági elnök ünnepi beszédével zárul. A beiktatási ünnepségben közreműködik Kubik Anna színművész, Kacsó Hanga népdalénekes, valamint a Budapesti Ügyvédi Kamara Próká-Torok kórusa.

A közvetítés előtt 13:50-től az M1-en és a Dunán Imre Balázs, a közmédia műsorvezetője ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal beszélget, a Kossuth Rádióban Ujhelyi Zoltán vendége Tóth Erik, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója lesz. Az élő adás után 15 órától folytatódik mindkét stúdióbeszélgetés.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Hát én alig vártam! Haha nem is! Miért nem engedik, hogy az ország népe válassza meg a "köztársasági" (már a tákolmány szerint nem is vagyunk köztársaság) elnököt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
Hát én alig vártam! Haha nem is! Miért nem engedik, hogy az ország népe válassza meg a "köztársasági" (már a tákolmány szerint nem is vagyunk köztársaság) elnököt?
Pusztai
Éljen Szutyok Tamás hazánk új,. bukott Köztársasági álnoka!
Eladott Ország
És a lemondását+felvételről. Ha lenne esze az ellenzéknek megtrollkodná ezt a rendezvényt. A lejárati szavatossága hány hónap lesz Sulyoknak? Tippeljük meg. Lesznek molesztálható állami gondozottak is? Csak úgy az igazi! Győzike művész úr már szart se ér?
balos
@Eladott Ország: Bezzeg van pénz az e-per-jelre!
Nessy
Miután Orbán és Rogán eredményesen kioktatták, most ünnepélyesen beiktatják!
jáger laszló
Szóra sem érdemes!!
Engem nem érdekel!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Giovanni Alba
A szekularizáció egy szép szó, az állam és az egyház elválasztását jelenti (jelentette eddig), azt, hogy nem folynak bele egymás ügyeibe. Ennek jegyében lesz a "nagy" egyházak áldásosztása az államfő beiktatásakor.
Mennyire emelné a rendezvény fényét, ha a ceremónia közben Koppányt hallhatnánk a szemforgató, hamis papokról énekelni.
www.youtube.com/watch?v=iUwla9xqtd0
simmering73
Fidkányoknak kötelező a megjelenés. Remélem egyet se látunk itt vasárnap délután.
Yoda69
Ezt a műsort meghagyom az agyhalott bégető pedo-fideSS birkáknak.
Lepényleső
A bán kreált egy újabb fényűző életet élő bábot,- miközben rendületlenül fosztogatja a kiszolgáltatott lakosságot?
Menőmanó
Nemlétező intézményeknek is kellenek a vezetők, jó fidkányokat nem hagynak az út szélén. A Fudan egyetem vezetői is felveszik a milliós fizetésüket attól, hogy nincs ilyen egyetem Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.