Sulyok Tamás köztársasági elnök március 5-én lépett hivatalba, beiktatási ceremóniáját március 10-én, vasárnap délután tartják. A Szent György téri ünnepséget élőben közvetíti 14 órától az M1, a Duna és a Kossuth Rádió.

Bearanyozzák a vasárnapot! – Élőben láthatjuk Sulyok Tamás beiktatási ceremóniáját

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A ceremónia a díszzászlóalj és a gróf Nádasdy Ferenc huszárosztály katonai tiszteletadásával kezdődik, majd a történelmi zászlók bevonulása és a történelmi egyházak áldása után Sulyok Tamás köztársasági elnök ünnepi beszédével zárul. A beiktatási ünnepségben közreműködik Kubik Anna színművész, Kacsó Hanga népdalénekes, valamint a Budapesti Ügyvédi Kamara Próká-Torok kórusa.

A közvetítés előtt 13:50-től az M1-en és a Dunán Imre Balázs, a közmédia műsorvezetője ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal beszélget, a Kossuth Rádióban Ujhelyi Zoltán vendége Tóth Erik, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója lesz. Az élő adás után 15 órától folytatódik mindkét stúdióbeszélgetés.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Hát én alig vártam! Haha nem is! Miért nem engedik, hogy az ország népe válassza meg a "köztársasági" (már a tákolmány szerint nem is vagyunk köztársaság) elnököt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Szóra sem érdemes!!
Engem nem érdekel!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Giovanni Alba
A szekularizáció egy szép szó, az állam és az egyház elválasztását jelenti (jelentette eddig), azt, hogy nem folynak bele egymás ügyeibe. Ennek jegyében lesz a "nagy" egyházak áldásosztása az államfő beiktatásakor.
Mennyire emelné a rendezvény fényét, ha a ceremónia közben Koppányt hallhatnánk a szemforgató, hamis papokról énekelni.
www.youtube.com/watch?v=iUwla9xqtd0
simmering73
Fidkányoknak kötelező a megjelenés. Remélem egyet se látunk itt vasárnap délután.
Yoda69
Ezt a műsort meghagyom az agyhalott bégető pedo-fideSS birkáknak.
Lepényleső
A bán kreált egy újabb fényűző életet élő bábot,- miközben rendületlenül fosztogatja a kiszolgáltatott lakosságot?
Menőmanó
Nemlétező intézményeknek is kellenek a vezetők, jó fidkányokat nem hagynak az út szélén. A Fudan egyetem vezetői is felveszik a milliós fizetésüket attól, hogy nincs ilyen egyetem Magyarországon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.