A Kormányinfókon a főpolgármester-jelölt helyét Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár veheti át.

Csütörtökön döntött a Fidesz budapesti választmánya: Szentkirályi Alexandra lesz a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, aki a felkérést elfogadta, majd bejelentette: búcsúzik a kormányszóvivőségtől. A Kormányinfókon Kovács Zoltán állhat majd Gulyás Gergely miniszter mellett helyette a jövőben – mondták el az atv.hu-nak.

Hoppá! Máris megtalálták Szentkirályi Alexandra utódát

Szentkirályi Alexandra már nem kormányszóvivő     Fotó: atv.hu

Szentkirályi Alexandra a Facebookra csütörtök délután kitett videójában – már mint felkért főpolgármester-jelöltje a Fidesz-KDNP-nek – azt hangsúlyozta hogy “a nemzet fővárosa Gyurcsány Ferenc fogságában van, aki főpolgármestert csinált Karácsony Gergelyből”. Karácsonyt a 2010 előtti baloldali politika lejárt lemezének nevezte, ami már öt éve forog.

“Itt az ideje, hogy lecseréljük ezt a lejárt lemezt. A nemzet fővárosa olyan polgármestert érdemel, aki nem a kormány ellen harcol, hanem együttműködik a kormánnyal” – üzente Szentkirályi Alexandra.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Horizont: Ő szok írogatni nyugati liberális médiákba olvasói levelet aztán átveszi a fidesz mocsoskmédia mint a fideszt éltető hír és végigfuttatják a az összes KESMa médián: nézzék már New-York Times-ban is ...
Tényleg többször megcsinálták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Jó az öreg a háznál,vagy nincs más!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
@Horizont: Ő szok írogatni nyugati liberális médiákba olvasói levelet aztán átveszi a fidesz mocsoskmédia mint a fideszt éltető hír és végigfuttatják a az összes KESMa médián: nézzék már New-York Times-ban is ...
Tényleg többször megcsinálták.
colibri
Nem mintha a hosszú arcú nőnemű olyan nagy szám lett volna, de ez a kovács..., nos ezt látva a gyerek felsikít álmából... Felnőttben is ( nőben, vagy férfiben egyaránt) hasonló érzéseket vált ki a megjelenése, megszólalása. Fogynak már orbán káderei, mert folyton, egyre sűrűbben cserélgeti őket. Az lenne a jó, ha végleg elfogynának mind!
Eladott Ország
„A főpolgármester nem a kormány szóvivője, hanem a budapestieké” – ezt írta Facebook-oldalán Karácsony Gergely főpolgármester, miután kiderült, hogy nagy valószínűség szerint Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje a júniusi önkormányzati választáson."
www.facebook.com/karacsonygergely/posts/pfbid02AfTeZRB5d3bebPrAwFLpQa3qhRf3v4DVga7PdycEyzijL68o99dxpsu5bmSFGo56l
Yoda69
Nagyon nem kell erőlködni, júniusban mehet vissza szóvivőnek. Ennyi.
Addig meg ledöcög a szekér nélküle, sok vizet úgy se zavar a hiánya. Meg igy legalább megspórolnak egy fizetést, bar lehet orban inkább elrakja magának rosszabb időkre.
Eladott Ország
@colibri: Azt mondják Zozó' úrnak nagyon jó az "arcjógája" ... érdekes szofisztikus megnevezése a szopásnak.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F4cdn.hu%2Fkraken%2Fimage%2Fupload%2Fs--ZhLf6L8V--%2Fc_limit%2Cw_1160%2F72VCKPYQ5TLI9e7Ns.jpeg&key=l7PPRu4AV2rH9eubkOcOwQ&w=800&h=457
Kovács elvtárs olyan, mint régen a Bélással működő wurlitzer. Bedobják az érmét, megnyomják a megfelelő gombot (migránsvaker, Soros hadova, jobban teljesít, mindmeghalunk…), és már is üzembiztosan játssza az aktuális csasztuskát. Igaz, néha serceg meg a tű is ugrik olykor, de általában azért sikerül, a penzumot teljesítenie, annyi különbséggel hogy Kovács Wurlitzer Zoltán nem éri be bélásokkal. Milliókkal működik. Valamint ha akarjuk ha nem, ő csak nyomja az idióta szövegét. Itt lenne az ideje megszüntetni az "áramellátását" ! Azonban a technika fejlődése megállíthatatlan. A Kovács-féle automaták manapság már papírpénzt is elfogadnak. Akár nagyobb címleteket is, sőt, dollárt és "ejrót" is, főként. A modern kor wurlitzereit (Hollik, Halász, Dömötör etc...), már eleve így tervezték. Ne bántsd a madarat:
uploads.disquscdn.com/images/3e77340128416f73f7dc5a3b83cd7970dad60a9b96e5664c33942410e3bec226.jpg?w=600&h=385
puszt
@Pusztai: és akinek a kopasz feje egy makkban végződik...
simmering73
Itt az ideje, hogy lecseréljük ezt a lejárt lemezt. A nemzet olyan kormányt érdemel, amelyik nem a nemzet ellen harcol, hanem együttműködik a nemzettel.
Qqberci
Ez a kopasz mobil halálfej még rondább is...
balos
Minden alkalomra van 1 romhalmazuk aki pénzért szop nyal és csal!A selmeci még mindig a kifli végén kornyadozik!
Pegero
Jó döntés, értelmes ember! A baloldalon az ilyen hiánycikk!
telegdilaci
@Pusztai:Gondolom alkalmas lesz utódnak mivel hazudozni Sorosozni,Gyurcsányozni nagyon jól tud,hanem jobban tudja gyalázni ócsárolni hazugságokat álítani az ellenzékről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.