A Kormányinfókon a főpolgármester-jelölt helyét Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter mellett Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár veheti át.

Csütörtökön döntött a Fidesz budapesti választmánya: Szentkirályi Alexandra lesz a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, aki a felkérést elfogadta, majd bejelentette: búcsúzik a kormányszóvivőségtől. A Kormányinfókon Kovács Zoltán állhat majd Gulyás Gergely miniszter mellett helyette a jövőben – mondták el az atv.hu-nak.

Hoppá! Máris megtalálták Szentkirályi Alexandra utódát

Szentkirályi Alexandra már nem kormányszóvivő     Fotó: atv.hu

Szentkirályi Alexandra a Facebookra csütörtök délután kitett videójában – már mint felkért főpolgármester-jelöltje a Fidesz-KDNP-nek – azt hangsúlyozta hogy “a nemzet fővárosa Gyurcsány Ferenc fogságában van, aki főpolgármestert csinált Karácsony Gergelyből”. Karácsonyt a 2010 előtti baloldali politika lejárt lemezének nevezte, ami már öt éve forog.

“Itt az ideje, hogy lecseréljük ezt a lejárt lemezt. A nemzet fővárosa olyan polgármestert érdemel, aki nem a kormány ellen harcol, hanem együttműködik a kormánnyal” – üzente Szentkirályi Alexandra.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@Horizont: Ő szok írogatni nyugati liberális médiákba olvasói levelet aztán átveszi a fidesz mocsoskmédia mint a fideszt éltető hír és végigfuttatják a az összes KESMa médián: nézzék már New-York Times-ban is ...
Tényleg többször megcsinálták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
Minden alkalomra van 1 romhalmazuk aki pénzért szop nyal és csal!A selmeci még mindig a kifli végén kornyadozik!
Pegero
Jó döntés, értelmes ember! A baloldalon az ilyen hiánycikk!
telegdilaci
@Pusztai:Gondolom alkalmas lesz utódnak mivel hazudozni Sorosozni,Gyurcsányozni nagyon jól tud,hanem jobban tudja gyalázni ócsárolni hazugságokat álítani az ellenzékről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.