Kádár vagy Csermanek. Egyik sem, igazából Krezinger János lett volna a neve

Az egykori kommunista vezető élete nyitott könyv. Azonban kevesen tudják, hogy pontosan mi is volt, illetve lett volna az igazi neve és milyen körülmények között született. A politikus Fiuméban született, amely akkor a Magyar Királyság része volt – írta a promotions.hu.

Édesanyja a Villa Austria panzióban dolgozott, ahol sok magyar katona megfordult, köztük az a férfi is, akivel Csermanek Borbála kapcsolatba került és tőle lett állapotos. Krezinger János nem vállalta a gyermeket, így Csermanek József János néven született, egész pontosan olaszul jegyezték fel: Giovanni Giuseppe Czermanik.

Kádár titkára most derült fény: Giovanni Giuseppe Czermanik néven anyakönyvezték

Kádárnak kiderült a származása/Fotó: MTI Fotó: Rózsahegyi Tibor

Krezinger úr ezután visszautazott Pusztaszemesre, ahonnan származott és három gyermeke született, akik Kádár féltestvérei voltak. A politikus 1943-ban kapta a Kádár nevet a kommunista mozgalomban. Krezinger pedig Kertészre magyarosította a nevét. Apa és fia 1961-ben találkoztak, ekkor Kádár már 49 éves volt. A politikus ekkor bocsánatot kért az apjától, amiért nem tudott vele foglalkozni és anyját sem tudta anyagilag támogatni.

Apja temetésére koszorút küldött, féltestvérének, Jánosnak pedig segített, amikor megházasodott és Budapestre költözött, intézett neki egy szolgálati lakást.

Forrás: promotions.hu

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Na és? Nagyon sok ember nem viseli az eredeti nevét különböző okok miatt! Az igazságos az lenne, ha 100 évre visszamenőleg az eredeti néven lenne anyakönyvezve mindenki! Sok érdekes dolog derülne ki amit eddig gondosan titkoltak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
Na és? Nagyon sok ember nem viseli az eredeti nevét különböző okok miatt! Az igazságos az lenne, ha 100 évre visszamenőleg az eredeti néven lenne anyakönyvezve mindenki! Sok érdekes dolog derülne ki amit eddig gondosan titkoltak!
Sakk Matt
Na..most meg egy roma a miniszterelnök!
Pálinkás Pál
@SÍva: itt van mindjárt orsós viktor...
csak úgy....
@Sakk Matt: egy orsósból lett 0rbán ,akinek a fedöneve komcsi korában györi gábor volt!
Péter2
@csak úgy... Pontos a fedőnév , de ezen fedőnév amit írtál győri gábor néven III/IV BM ügyosztálynak volt a besúgója , jelentett katonatársairól , de más disznóságok alatt is van ez az fedőnév , sőt ott már kövér laci neve is felmerül ,a levéltári adatok révén . nem véletlen egyedüliként a fidesz tiltakozik egyedüliként az ügynökök , káderek besúgók jelentők nyilvánosságra hozatala lehetősége ellen !
Maccska
Szép életút egy tömeggyilkosnak.
Maccska
@Péter2: pedig akkor te most nyilvánosságra hoztad, bimbó.
Ritka nagy barom vagy te kretén.
Péter2
Kádár nem lehetett kommunista vezető , 1948. június 12-én a Magyar Kommunista Párt és a Szociáldemokrata Párt egyesültek, Magyar Dolgozók Pártja (MDP) néven. MDP volt baloldali munkáspárt ők a sokat emlegetett komcsik ! Magyarország 1956–1989 közötti időszaka, más néven a Kádár-korszak Magyarország, pontosabban a Magyar Népköztársaság 1956. november 7-e és 1989. október 23-a közötti történelmének közkeletű elnevezése, nevét az országot 1988 májusáig de facto vezető Kádár Jánosról kapta.
Maccska
@Péter2: nagy sötétség van nálad a toronyban buksi.
csak úgy....
@Maccska: azok a te kihalt fényeid,te kiöregedett majom a csimbumcirkuszból! :)
simmering73
@KisTehen: 17:08 Van aki szolidaritásból azonosul valakivel és van aki annak született, ami. Érzed a különbséget, buta Bimbó?
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/03/19/466orb_n_csal_d.jpg
simmering73
@Maccska: Buksikám, mi van nálad a sötét toronyban?
Sakk Matt
@KisTehen: Ja..ő is volt miniszterelnök.
Maccska
Hát ha Kádár nem volt komcsi,akkor ki?
Eladott Ország
@Maccska: ma, 19:12 A román kleptokrata cigányod is így indult az apja MSZMP pártitkár , az egész család spicli a kis geci még KGB-s is , Lévai Anikó és családtagjai dettó életutat jártak be és a távolabbi pereputty is. Orbán a Liberális Internacionálé alelnöke volt (1992-93) később rájött, hogy dolgozni büdös , frankóbb közpénzt lopni és hitetlen maffiózó lett, azaz sem bal-sem jobboldali. Röviden politikai prostituált, és ruszkibérenc genetikai hulladék lett. Ma már börtönre érett, állami kosztra és kvártélyra életfogytig, vagyonelkobzás mellett, amit szívesen fizet a magyar adófizető állampolgár.
Eladott Ország
A Kádár rendszer a csúti román tolvajcigány rendszeréhez viszonyítva virágzó demokrácia volt, különösen a Kádári rendszer "konszolidációs" időszakában. Az USA-val való kapcsolatunk még sosem volt olyan mélyponton mint most. A csúti kolostorgecinek sikerült a kettős adóztatás megszüntetését felmondani, amit még a Kádár kormány kötött. Ez mindennél többet mond! Az orbáni maffiának nincs helye a demokratikus államok szövetségében az EU-ban, buknia kelll!
C_3PO
@Horizont: Ja! Még jó hogy nincs gyereke! Elővennék azt is az apja bűnei miatt!
troppauerhumer
írta a promotions.hu.,ki az kretén aki a Lölö orbánánuszfényező lapjától vesz át írást ?
A központi költségvetés adóssága:
1988: 986 milliárd HUF Kádár János-éltünk ,nemis akárhogy ,létbiztonságban ,a keleti blokk svájcában
1990: 1286 milliárd HUF Németh Miklós
1994: 3751 milliárd HUF Antall József
1998: 6165 milliárd HUF Horn
Horn kifizette az IMF adósságot.

2002: 9224 milliárd HUF Orbán Viktor

2006: 14056 milliárd HUF Medgyessy P. - Gyurcsány F.
2010: 21749 milliárd HUF Gyurcsány F. - Bajnai G.
2012: 20621 milliárd HUF Orbán Viktor
2013: 22474 milliárd HUF Orbán Viktor
2014: 24586 milliárd HUF Orbán Viktor
2015: 25075 milliárd HUF Orbán Viktor
2024 57 000 milliárd HUF Orbán Viktor ,Mo-n legnagyobb a szegénység az EU -ban ,de szerencsére a korrupció is
forrás AKK - MNB
troppauerhumer
@Maccska: Nobameg kretén ..Ezt a szabadságfokot nem bírta a kádári hatalom..paff orbánfelszopó
A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982 májusában készített környezettanulmánya összességében jó kommunistának tartja Orbán Viktort, de visszatérően önérdekelvűnek, önhasznúnak titulálja:
"…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. Középiskolában KISZ-tag volt, társadalmi megbízatásait megelégedésre végezte. Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. Tudati fejlődését pozitív irányban jelentősen elősegítette apja sokrétű társadalmi elfoglaltsága, MSZMP tagsága. Az iskolában szervezett nemzeti és nemzetközi ünnepekre tudatosan és rendszeresen készült, azokon részt vett. Összességében társadalmi rendszerünkhöz hű fiatalnak jellemzik."
Orbán Viktor Kádár belügyminiszterének kegyeltjeként került a Fidesz élére..
.az a valóság, ami az állambiztonsági jelentésekből 1986 augusztusától bizonyítottan kiderül: Horváth István belügyminiszter, az MSZMP KB tagja, aki a jogász szak
kollégium igazgatójának: Stumpf Istvánnak az apósa, tökéletes védelmi ernyőt tart a hatalomra törő fiúk feje fölé.
troppauerhumer
@Maccska: Nobameg kretén,"...Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi.
A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna..."
"..A doktornő elmondta, hogy igen könnyű a dolguk, mert a BRFK-án egyértelműen utasításba adták, hogy nem szabad ezt a szervezetet bántani, csak távolból figyelni kell a ténykedésüket, figyelni kell az események folyását.
Minden bizonnyal ez is Horváth „nyomása” alapján van így a BRFK-nál.
Ezt természetesen tudja a szervezet vezetősége is, így azt csinálnak, amit akarnak..."
A felerősödött verseny miatt ma tényleg csak a legjobb seggnyalók tudnak talpon maradni.
Ma már nem elég seggnyalónak lenni. Annak is kell látszani."
Nagy napokat fut egyébként. Tegnapelőtt a nőket szánta, ma az egész ellenzéket nem tartja a nemzet részének...
Kövér házmester ha kellet szocialista volt, ha kellet akkor még liberális , most még fideszes gazember.
Van az a pénz, amiért az "elvei" képlékennyé válnak.
Még meg kell értenem, mire büszke az establishment:amikor az ún. jobboldali karrierre az (KISZ- és párttag, radikális antikommunista és oroszellenes pre-'89
ellenzéki, székházazó posztantallista antichartás helykereső,anti-szadeszes nemzeti liberális, européer polgári,
keresztény-jobboldali, plebejus jobboldali, EU-ellenes nemzetijobboldali, gátlástalan közpénztolvaj oroszbarát illiberális-etnicistakereszténydemokarata, antidemokrata, nemzeti szocialista),ésmajd akkor meg is számolom, melyik hajtott végre több fordulatot a modell életében. De addig is: de jó, hogy nem tartozom közéjük.
troppauerhumer
@Maccska: Nobameg kretén,Niedermüller rájuk adta az inget. Passzolt.
Hordják is veszettül büszkén!
Küldeném ezt a szép gondolatot a fidesz szavazóknak!
"A tolerancia, a türelem, a másság elviselésének képessége az a másik alapértéke, amelyet egy igazi liberálisnak (mint Kövér László), nem szabad elfelejtenie."
Anno – Kövér
“Sokat gondolkodtam azon, vajon mi a baj velünk? Miért nem szeretnek bennünket. Hiszen tulajdonképpen nem csináltunk semmit. Nem is várható, hogy valaha is jelentős, elsöprő politikai erő fog a Fidesz köré tömörülni. Aztán rájöttem, hogy mi a gond; mi azt mondjuk, amit gondolunk./…/ Mi ki merjük mondani, hogy ebben az országban ma nem jó élni./…/ Az egyik legfontosabb probléma velünk az, hogy állítólag szocialista-, sőt kommunistaellenesek vagyunk. Ez nem igaz. A Fidesz nem ideológiai alapon szerveződött szervezet, a Fidesz olyan mozgalom, amelynek a soraiban a lehető legkülönfélébb ideológiájú politikai nézeteket valló emberek és csoportok vannak jelen. Én szocialistának tartom magamat. Ennek alapján azonban nem érzem feljogosítva magamat arra, hogy ezt mástól is megkövetelhessem. Számomra ugyanis a szocializmus alapértéke a tolerancia, amely magában foglalja mások politikai meggyőződésének tiszteletben tartását.”
Kövér László köszöntője a Fidesz első kongresszusán, 1988. október elsején.
troppauerhumer
@Maccska: Nobameg kretén,Egyszer szeretnék látni egy ilyen "ÍKÚvitézt", ahogy spontán, egy
utcai kérdésre elmagyarázza, hogy mi az a bolsevik vs kommunista és mit képvisel pl a
gazdaság és társadalompolitikájuk, szerintem lövésük nem lenne - csak ezt hallotta, és ettől beképzeli ,hogy akkor ő már valaki... azt hiszem ezt minden bolsi kikérné magának, már mint a Fidesszel való összehasonlitást. Egyáltalán, aki ilyen előszeretettel bolsizik, tudja mit jelentett ez a szó eredetileg és kik voltak a bolsevikek? /Egy kis történelem/menny szerezz diplomát te idióta..
Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos,mint Orbán Viktor gimnáziumi KISZ titkár,az apuci Orbán Győző a kőbánya párttitkára,az anyuka Sipos Erzsike néni pártbizottsági munkatárs aki tanítónői hivatását adta fel ,hogy fiacskáját a kis Viktort protekcióval a jogi egyetemre bedugja.
De szép társaság az őt,őket körülvevő ,a hatalomba pátyolgató érdek áruló KISZ titkárok :Rogán,Varga ,a drogos Dajcs Tompika ,a MSZMP tagok is ,mint Pozsgay Imre ,Szűrös Mátyás,Pintér Sándor,Matolcsy György ,Boros Péter,...és így sorban,de még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok százezer kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig ezek karrierista nyikhajként a többi rendszerváltó banditához hasonlóan csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.
A tragédia az, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat,addig ezek az árulók gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázzák egykori sorstársait, elvtársaikat. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, viszont szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senkik.
troppauerhumer
@Maccska: Nobameg kretén,Orbán Viktor. Hadd járuljunk hozzá a jeles naphoz egy tőle származó idézettel:
"A nacionalizmus… és a politikai demagógia újjáéledését, az autoriter nosztalgia és a politikai szélsőségek fölerősödését tapasztaljuk az egész térségben. Ez az új, a szélsőjobb elvakult, demokráciaellenes erői által szított és a megnövekedett szociális feszültségeket kihasználó radikalizmus rendkívül veszélyes. A radikalizmus ma egészen mást jelent, mint tegnap. A tegnap radikalizmusa a demokrácia kiépítéséért és az emberi szabadságjogokért küzdött, a mai radikálisok pedig megpróbálják lerombolni a demokratikus rendszert.
Nagyon képben vagy, Te is vezettél dossziékat??
Amúgy a jelentések szerint jó kommunisták voltak.
Engem csak az zavar, hogy komcsiznak közben meg kiderült, hogy mindenkinél nagyobb kommunisták voltak.
troppauerhumer
@Maccska: Seggfejbej Ez az 56-s"forradalom"valósághajlítás mindig megmosolyogtat
jáger laszló
Nahát
Mivel nem foglalkoztok!!??
Máris jöhet az Árpád ház őstörténete...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
@troppauerhumer 21h02 : ugyanez az erkölcs-etika jön át Sorossal kapcsolatban:
két évig Soros pénzén élt a geczi albérletben a fidesz hatalmas Soros támogatást kapott akárcsak az akkori Századvégük, 2015-ig nem volt semmi baj, Soros bejárt a egczihez a Parlamentbe,.. aztán 2015 és hopp: SOROST HÁTBA SZÚRJÁK!
Azt az embert akinek köszönhetik létüket, dehát a hatalom megtartása ellenség képzés miatt megkívánta hogy Sorost szúrják le.
És a fideszhívő faszparaszt azonnal Soros gyilkosozóvá válik, ...
Leszarja a fideszpápa hogyan lett komcsiból liberális, majd népnemzeti plebejus horokeresztény, és MO-t eláruló tömeggyilkos, Magyarország történelmének legnagyobb aljas gazembere.
Pusztai
@troppauerhumer: én ezt a kis gyűjteményt lementem utólagos engedelmeddel, és ha kell használom is,- így együtt, zömmel megvan nekem is csak szétszórva így ez együtt bővebben sokkal jobb!!
o))
kereső
A cikk, ha jól olvasom- Kádár "származásáról" szól- arról, hogy olasz nyelven anyakönyvezték szülővárosában-Fiuméban, amely születésekor a Magyar Királyság- és igy az Osztrák-Magyar monarchia része volt. A sötéteknek- különösen a "sok nevű királyfinak", és annak a promotions.hu ( eze meg ki ez?)ajánlom a figyelmébe- az 1000 éves magyar államiságról szóló meséjükhöz azt a tényt, hogy egy magyarnak született gyermeket olasz nyelven anyakönyveztek- pedig születésekor -1912-ben- már élt az 1844-ben a pozsonyi országgyúlés által megalkotott törvény , amely hivatalossá tette a magyar nyelv használatát a királyság területén- az oktatásban, a hivatalos ügyintézésben.(ezt megelőzően ugyanis a német volt a hivatalos nyelv, azt megelőzően meg a latin)
Nem tudom, mi volt a célja a fenti hirportálnak ezzel a cikkel- mi a jó francot akart sugallni, hacsak azt nem , hogy Kádár nem magyarnak született.
Pusztai
Komcsizóknak:

...Meg kell nézni a felcsuti székháztolvaj életútját, bele született a komcsi bölcsőbe, komcsi környezetben szocializálódott, komcsik idején tanult jogi egyetemen a disznóól mellől, maga szerint is max traktoros lehetne ma, szerencsés időben járt egyetemre, mert ma már nem tanulhatna, és ez a bélféreg és szaros seggében lévők komcsiznak?

...És csattanó: eddig egyetlen kormány volt 33 éve, améknek minden tagja komcsipárti sőt funkci volt az a sperma 2010-es kormánya volt.
Egyedül a fidesz nem szavazza meg 20 éve az ügynöktörvényt.
..És a fideszgyökereknek van bőr a pofájukon komcsizni.
A geczi az országot a komcsi Kínával társítja, vagy komcsi hatalmi álmokat szövő orosz Putyin seggébe búvik és onnan kajbál, amivel hazaárulóvá, mindenki által utált Európa csótányává vált.

---Hasonló a helyzet a Sorosozásra, szemkilövetésre, eladósításra, csődözésre, mind a fideszre jellemző vagy ők követték el, 100x erősebben lehet a szart visszalapátolni a fideszmaffiára és keresztapáira.
Pusztai
És még 1 komment a komcsizóknak régebbről:
"Olyan szép, amikor a fideszcsürhe élén a komcsi bölcsőben nevelkedett spermával, vagy az agymosott elhülyült hívei komcsiznak,
"Senki sem utálja jobban a kommunistákat, mint egy egykori kommunista." dakota mondás.
---Deutsch T: "... csak a mi komcsink jó komcsi!"
---Boross Péter: "A Fidesz a volt MSZMP-tagok gyűjtőhelye" 2007. 11. 29. 12:36 Közélet
"A volt miniszterelnök szerint Orbán Viktor túlzottan befogadó lett, és pártja körül sertepertélnek a volt MSZMP PB tagok, és más baloldali érzelmű emberek." .. A vicc, Boross P pont ilyen.
---A 2010-es fideszkormány minden tagja volt komcsipárttag, funkci volt, Bakonditól, Martonyitól Vargán át egészen OgV-ig, jelenlegi is tele volt komcsival, Pintér mszmp nagyvezér minden fidesz kormányban benne, akárcsak a karcagi kisztitkár Vatrga M..
---A fidesz vasökle, a CÖF minden vezetője az átkosban hangos vérkomcsi volt,-
---A székháztolvaj komcsizik, mikor az anyatejjel szívta magába és a bölcsõben is a komcsi elveket magolta, 25 éves korára kisztitkárságig vitte, ezeket mára agresszíven alkalmazza a gyakorlatban miközben elnácult horogkeresztény lett..
... Van még hatalmas lista akik komcsipártban voltak, többen funkcióban és ma a fideszben komcsiznak.
Legharsányabban a volt vérkomcsik komcsiznak!.
Ügynöktörvényt egyedül a fidesz nem szavazza meg
... Az is aranyos amikor Sorosoznak, és tudjuk ezek mind hatalmas pénzeket, milliókat kaptak anno Sorostól, Soros egyetemén végeztek, múltjukat megtagadják, jótevőjüket hátbaszúrják.
Hát ilyen a fideszes komcsi erkölcs."

ertelemblog.wordpress.com/2019/12/12/amikor-a-kommunista-fidesz-kommunistazik/
Maccska
@Pusztai: úgy látom eléggé bekattantál,komcsikám
Pusztai
Hogy ez kretén húgyagyu faszparaszt szőrőslábú anyabaszó szarosszájú má megint iderejszolt, mert neki a mások basztatása okoz ejakulációt.
nem értem, ez nem orvosi eset??

Üzenem neki, valaki adja át:
Baszd szájba a qrva anyád te elmebajos!
A geczi küldi neki, itt várja:
uploads.disquscdn.com/images/ac6ecaa8a8bf0ea3ff32afaf0bab5f5bdda8f68c8dcbb789429dbbb1098f05f9.png
Nyírfa
Már viszketek a komcsizástól. Ugyanolyan igaztalan, mint a kereszténység zászlaja alatt gyilkolni.
Ennyi, @troppauerhumer: után felesleges minden szó.
Maccska
@Pusztai: nem tesz jót az idegeidnek a firkálás,lipsikomcsi.
Maccska
@Nyírfa: amikor komcsi voltál nem viszkettél,nyanya?
Pusztai
@Nyírfa: A komcsiknak volt egy új társadalom víziójuk, az más kérdés a kivitelezés ocsmány, sok bűnnel terhelt volt, de nem volt olyan mesterséges direkt csoportok elleni gyűlöletkeltés mint amit a fidesz teremtett.
Bajom volt az átkossal, családom velem együtt nagyon megszenvedte, de a fideszt már jobban elitélem mint az átkost.
Nyírfa
@Pusztai: 08.21

A kommunistáknak valóban volt víziójuk, amely leginkább a jézusi életelvhez volt hasonlatos. A kommunistáknak, akik nem érdemlik meg a pejoratív, lekicsinylő , szitokszóvá lett komcsi gúnynevet.
Sem jobbról, sem középről, sem balról.
De látom, falra hányt borsó.
Maccska
@Pusztai: pont egy vén komcsinak írtad
Őrnagy
Nem most derült rá fény. Sokan még életében tudták, csak a sajtó nem foglalkozott, vagy inkább nem foglalkozhatott vele, a halála után meg már nem is volt érdekes!
Őrnagy
@Pusztai: március 20., 08:21

Nagy marhaságot írsz:

"nem volt olyan mesterséges direkt csoportok elleni gyűlöletkeltés mint amit a fidesz teremtett"

Csak az volt: nyílt uszítás, gyűlöletkeltés "társadalmi osztályok" ellen, és leszámolás velűk: politikai gyilkosságok, uszítás és vagyonkifosztás, elüldözés az országból, folyamatos zaklatás, "B" listázás, tárcsadalmi rétegek kitelepítése (százezrek) a városokból, kényszer vallatás az andrássy út 60-ban és sok helyen másutt, koncentrációs táborokba zárása százezreknek,fizikai és lelki kínzások a koncentrációs táborokban, koncepciós perekkel való megnyomorítás, stb.

Felháborító, hogy élnek ilyen agyhúgyköves elmeroggyant gyagyások, akik a Sztálinista, Rákosista Kádárista rémuralmat van pofájuk a jelnegi (tetszik nem tetszik ) állapotokhoz mérni!
Ez szégyen és gyalázat! Súlyosan szégyelld magad és mélyedj magadba!

Aki azokat az állapotokat a maival hasonlítja össze, sőt enyhébbnek nyilvánítja az és/vagy súlyosan tudatlan, és elköveti a kommunizmus bűneinek a legsúlyosabb tagadását, ami a mai törvények szerint bűntetendő cselekmény!
vacsi
Egyébként a valódi neve mitől lett volna Krézinger, ha a férfi nem vállalta?! Ilyenkor a gyerekek az anyjuk nevét kapták. Az meg, hogy a Fiuméban született magyar gyerekeket is olaszul jegyezték be, akkoriban általános volt. Anyósomnak pl. az eredeti anyakönyvi kivonata szerb nyelvű, holott az egész családja magyar volt.
csak úgy....
45 után egy orsós nem ilyen rögös úton jutott el 0rbánig...,a kalányosokból pedíg kelemenek lettek.
Eladott Ország
« Kádár János kétmondatos vallomása a sírkövén: »Ott voltam, ahol lennem kellett. Azt tettem, amit tennem kellett.«
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/75625330_1795249373944945_4140204982781607936_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=MDJDDtZTrYsAX-i8xZn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAjDLbfhlIxfWHKlYh1KaMdLo6gAMu2qR-j7-LJcZun_Q&oe=6624CB6F
Ne aggódj Vitya! Ugyan mi nem adunk pénzt mint Brüsszel, de a mi felügyeletünk alat nyugodtabban lophattok, legfeljebb idönként majd kérünk ezt-azt .
uploads.disquscdn.com/images/bcaf0809e2ef95eb1717049a27f1bac0432dd31d473e98f576318664a4d11711.png?w=800&h=375
Eladott Ország
@Őrnagy: A bűnöző, hazaáruló és politikai prostituált román tolvajcigány egy egész országot tett tönkre! Röviden: egy ruszkibérenc genetikai hulladék, vatnik, az emberi evolúció szégyene, de megháláljuk neki életfogytig, vagyonelkobzás mellett! Viktor várunk! A büntetés végrehajtás dolgozói. Ami késik az jön!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/261285886_629689175125533_6975904567008147860_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=P67jnwvd9ZQAX9SEciF&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfARUJaA_TUzoxknsrbI0ZSkeLrWnVoDVgmS3Dq76tB_YQ&oe=6602BA3A
Nevem Orbán Viktor és egy szemét tolvaj geci vagyok egy aljas gátlástalan és pszichopata diktátor, aki kirabolta a szerencsétlen, ostoba magyar népet, illetve tudatosan rombolta le a magyar demokráciát és a jogállamiságot.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/260807743_1504645939905133_493934966699210807_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=MEFmqH7Sn5sAX84AGvd&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCXTGcK-3NFETycEhAKm4BpMP_ccbwTWbJv9mGlO9nKjg&oe=6602A5D6

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.