Ugyan megvannak a saját nézetei, de bizonyította hogy kompatibilis Európával.

Nicola Procaccini, az Olasz Testvérek (FdI) jobboldali párt európai parlamenti frakcióvezetője úgy nyilatkozott, hogy „Orbán Viktort demokratikusan megválasztották, és az Európai Unió tagja” – írta az index.hu. Úgy véli, hogy a magyar miniszterelnök kompatibilis Európával és aki ma démonként próbálja őt lefesteni, eszközként használja egy kisebbségi politikai pozíció másokra kényszerítésére.

Orbán Viktort démonizálják – véli az európai pártelnök

Nicola Procaccini szerint Orbán Viktort démonizálják/Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek

Úgy véli, Orbán Viktornak „megvannak a saját nézetei, de bizonyította, hogy kompatibilis Európával, mivel Ukrajna támogatása mellett szavazott”.

Nicola Procaccini úgy véli, a júniusban esedékes európai parlamenti választások búcsút intenek az Ursula von der Leyen vezette bizottsági többségnek, az utóbbi öt évhez képest majd „erősen változik a széljárás”.

„Előre lehet tudni, hogy a következő Európai Bizottság, az európai parlamenti választások eredményétől függetlenül jobbközép lesz, mivel a biztosokat a többségükben jobbközép európai kormányok jelölik” – véli a társelnök.

Forrás: index.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Orbán nem "europa kompatibilis"- orbán türk, orosz, kinai kompatibilis- és nem mellesleg egyeduralmat hozott létre. Demokratikus választásról Magyarországon a 2014-et követő időszaktől kezdve nem is lehet beszélni- mert nem biztositottak az egyenlő esélyek, nem tisztességesek, és nem biztositottak a hatalmon lévők leváltása választások útján.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ki mondja? Ez a lényeg. A szélsőjobb túlzottan ne reménykedjen, mindig bebizonyosodott a történelem folyamán, hogy szembe mennek mindennel, ami érték létezik az életben.
A komplexusoktól gyötört Orbán megszállottja lett a hatalomnak, óva intek tőle minden pártot, minden embert, itthon és külföldön egyaránt.
kereső
Orbán nem "europa kompatibilis"- orbán türk, orosz, kinai kompatibilis- és nem mellesleg egyeduralmat hozott létre. Demokratikus választásról Magyarországon a 2014-et követő időszaktől kezdve nem is lehet beszélni- mert nem biztositottak az egyenlő esélyek, nem tisztességesek, és nem biztositottak a hatalmon lévők leváltása választások útján.
Nessy
Orbán nem "démon"! Csak egy pénz és hatalom éhes Mammon imádó!
colibri
Költözzön össze vele! Hallgassa, hogy a határon belül miket mond és miket csinál! Élvezze, hogy milyen faxa életet teremt itt a magyarok többségének! Majd azután beszéljen, de ne valotlanságokat.
Nyírfa
Az olasz testvér inkább néz ki fociultrának mint politikusnak.
KisTehen
libsik ... nektek megy le a nap nyugaton
NKF
Nagyon remélem,hogy az olasznak lesz igaza! Utána pedig a libsiknek cum-cum!
CsipkeRózsa
@csak úgy...: 13:24

Kovács Zoltán csúnyább.
szegfue
O.V. az EU kávéjával "kompatibilis", hiszen kiküldték, amikor szavazni kellett Ukrajna támogatásával kapcsolatban... vagy tévedek?!
Feller_Peti
Remélem akkor is kedvük lesz Doktor Orbán Viktort szapulni, amikor majd a pofájukba robbannak az Orosz atomtöltetek ezeknek a liberális álszent haszonelvű disznóknak.
CsipkeRózsa
@Feller_Peti: 16:23

Orbán az "álszent haszonelvű disznó"!!!
csak úgy....
@Feller_Peti: gondolom, te majd moszkvából fogod tudósítani mikor ott robbanak az ami atomtöltetek...,tibim,te egy életúnt idióta buta féreg!
kereső
@csak úgy...: Miért ami? A kontinensen is van ország, amelynek van- vissza is szólt putyinnak-, hogy be-be nekem is van!
csak úgy....
@kereső: mert a stupid fideszesek meggyözödése,hogy ez a háború az amik és a ruszkik háborúja ukrajnában!
szegfue
@Feller_Peti: Ezt a Te "pofád" sem ussza meg, sőt "Doktor Orbán Viktoré sem!:))
csak úgy....
@szegfue: persze ki tudja,hogy ezek az elkorcsosult lények miképp reagálnak egy atombombára..
szegfue
@csak úgy...: Jajj! Csak nem kinő még 1 fejük? Bár akkor sem lesznek okosabbak!:))
csak úgy....
@szegfue: németh sziszinek a pacal után a második kedvence a fejhús!
Feller_Peti
@szegfue: Liberális mellébeszélő hazaárulók. Öntsétek csak az olajat a tűzre. Végén ti sem fogjátok megúszni a világégést.

videa.hu/videok/nagyvilag/dead-ukropig-doglott-dVG0DJL5sQR11KHF
szegfue
@Feller_Peti: Neked kompetencia zavarod van! Eddig arról irtál, hogy "... majd a pofájukba robbannak az Orosz atomtöltetek...a liberális álszent haszonelvű disznóknak..." Erre válaszoltam, hogy ezt a "nagymagyarhazafi" és Doktor Orbán Viktor sem ussza meg.
Ez miért "mellébeszélés"?! Nem is veszed észre, hogy milyen zavaros a fogalmazásod, meg egyszerüen logikátlan is... csak az a lényeg, hogy hazaárulózhass és libsizhessél egyet... nevetséges vagy... sajnálom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.