Áldozatvédőként kötelességemnek is éreztem, mert annak ellenére, hogy Varga Judit az ellenkező politikai táborhoz tartozik és rengeteg olyan vérlázítóan aljas dolgot művelt minisztersége idején, ami miatt politikusként szimplán megvetem, de emberként és nőként akkor sem vetem meg. Feltételezett áldozatként pedig végképpen nem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Szinte soha senkitől sehol nem hallom, olvasom: Varga Jucus nem szólt vissza, nem vágott vissza,
10 évig hagyta abbuzálni magát ez a kifelé vaslédinek látszó asszonylény 3 gyerekkel?
Ki hiszi el???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Szinte soha senkitől sehol nem hallom, olvasom: Varga Jucus nem szólt vissza, nem vágott vissza,
10 évig hagyta abbuzálni magát ez a kifelé vaslédinek látszó asszonylény 3 gyerekkel?
Ki hiszi el???
Horizont
Minden szava igaz Perintfalvi Ritának.
A legtöbb kárt a bántalmazott nőknek okozott. Varga (Rogán).
De kit érdekel amikor ki kell csinálni Magyart???
Ahogy Dávid Ibolyát, Hadházyt, Juhász Pétert, MZP-t , a felcsúti polgármester jelöltet, Bigét,
Aki nincs velük az ellenség. És azokat vagy így vagy úgy, de megölik.
Nessy
Ha amit elmondott való igazak, akkor bár sajnálom, de megérteni nem tudom a látszathoz való ragaszkodását.
SÍva
Érdekes, hogy a kormány az igazság eltitkolását próbálja a Varga és Magyar családi problémája mögé rejteni! Ha hagyjátok magatokat befolyásolni és ezen rágódtok a lényeg elsikkad! A tényekről beszéljenek Rogán, Völner, Schandl és a mértéktelen haszonra szert tevő végrehajtók akik felfelé osztották a kétségbe ejtő helyzetbe került emberektől (nem mindenki az azt elismerem) kizsarolt, uzsorázott pénzeket, értékeket! Beszéljünk az elmismásolt pedofil ügyekről és Orbán érintettségéről! Mert aki azt hiszi, hogy ezek az ügyek és még sok más ma még nem ismert, nem kapcsolódik hozzá az nem használja az eszét!
Csizmás Kond
...fogalmam sincs hogy honnan a francból lehet ilyen perintfalvi neveket összeszedni, de mindegy is, viszont a mostani világi hittudományos akármik olyan mint amikor valaki a hárijános féle hazugságokból írna doktori tanulmányt.
csak úgy....
@Maccska: “Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.” varga judit- 2020. januàr
csak úgy....
varga julis hazudik, ö nem az a típus aki megengedné ,elnézné, elviselné az urától, hogy fizikailag bántalmazza!
Nessy
Alapjába véve Varga Judit akkor vállalta ezeket a problémákat, nem lépett, az az ő döntése volt! Ha akkor vállalta, utólag ez a "szennyes teregetés" már eső után köpönyeg! Hogy miért döntött e mellett, arról az igazságot ő tudja.
Géza
Ha értem Baranyi és Perintfalvi állna ki, komolyan elgondolkodnék azon, mit rontottam el.
csak úgy....
@Maccska: ez nem völner ügy, hol élsz te !? ez rogán tóni ügy a javából,amiröl a kedvenc dagitok is tudott! te még mindíg nem kapisgálod a dógokat?
csak úgy....
@Maccska: mert te nem tudsz semmit,te egy buta szitaagyú!
Nessy
@Maccska: Ez normál körülmények között két ember magánügye kellene legyen. Ez már így, pláne utólag, politikai reklám és propaganda.
csak úgy....
@Maccska: magyar megtudott jucitól egy büncselekményre utaló dolgot,amit be is mutatott! szó sem volt a magánéletükröl magyar részéröl!
neked nagyon kaki az emlékezö tehetséged!
lusta
Ha jól értettem, akkor itt valami nagyon nem stimmel. Ha nem derül ki ez a pedofilsimogató magatartás, akkor a mai napig is zsíros állásokban tobzódna Magyar Péter úgy, hogy továbbra is gyötörhetné, alázhatná Jucust, a volt feleségét. Itt mindenki hülyének néz minket?
csak úgy....
@lusta: magyarral kapcsolatban nekem rákóczi jut mindíg az eszembe,aki sokáig fönemeskedett,majd egyszer csak megcsömörlött és a kurucok élére állt!
lusta
@csak úgy...: Hosszú a történet, de a tanórákon tanított szabadságharc élére álló Rákóczi történetének nincs sok köze a valósághoz.
csak úgy....
@lusta: a történelem egy fura dolog, könnyen átírható !
SÍva
@Maccska: Én értem, hogy másként látjuk a helyzetet és azt is értem, hogy Varga (vagy inkább a hatalmat féltők) a családi problémáinak az ország világ elé tárásával próbálják takargatni a nyilvánvalót! Az az igazság, hogy ha igaz amit a hölgy állít akkor egy nagy hülye! Nem szülök három gyereket egy bántalmazónak és ha lehetőségem van rá (márpedig volt rá) azonnal szabadulok a kapcsolatból.
lusta
@SÍva: Ugyanakkor szakértsük meg a környezetét. A pedofilsimogható bayerzsóti szerint már legalább 10 éve tudnak minderről. Ugyi ők most (IS) a nagy barátok, akik ezalatt a 10 év alatt semmit sem tettek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.