Jeszenszky Zsolt újságíró, a megszűnt Pesti TV és a Hír TV műsorvezetője úgy szállt bele Magyar Péterbe, hogy közben Bayer Zsoltot, Rákay Philipet és Orbán Balázst is porig alázta – lehet, tudta nélkül.

Jeszenszky Zsolt friss posztjában Magyar Péter hétvégén posztolt képét „elemezte”. A kormányközeli megmondóember arra viszont nem gondolt, hogy véleményével másokba is beleszáll, méghozzá saját berkein belül.

Figyeljük meg a patak tisztaságának szimbolikáját hogyan ötvözi ez a Wishen rendelt, fröccsöntött paradicsommadár-imitátor a felső-borsodi szakmunkásképzőkben készülő szelfikre jellemző, megfeszített bicepszes pózolással. Ez a bolsevik neorealista kompozíció nem lenne teljes a jobbján tamaszkodó, a "van élet a visszakönyörgős üzeneteken és a párkapcsolati erőszakról szóló, azóta törölt posztokon túl"-t bizonygatni hivatott nőnemű egyed nélkül...

- kezdte posztját Jeszenszky Zsolt Magyar Péter hétvégén posztolt barátnős fotójára utalva, amelyen Varga Judit exe egy pulóvert a nyakába kötve pózol egy patak partján.

Jeszenszky Zsolt úgy folytatta,

Ez az alkotás hamarosan átkerül a bukott neolibsi messiásokat bemutató panoptikumba.

Természetesen ott is az ujjak “V, mint Viktor” beállításával kerül majd bemutatásra, a kor közösségi médiás tömegpszichózisa iránt érdeklődök számára.

De csak azért, mert “R, mint Rogán”-t kurva nehéz ujjakkal egy kézen elmutogatni.

További társadalmi látlelet a nyakba kötött pulóver. Ennél okádékabb metroszexuális szimbólumot keresve sem találni. A felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbóluma. A címkén a mosàsi instrukciók mellett a “Made in Bangladesh” és “A droidok ezt is bekajáljàk” felirattal.

Jeszenszky Zsolt véleményvezér posztja megírásakor nem gondolta át a pulóveres dolgokat... Ezzel a beszólásával ugyanis nem csak Magyar Pétert „metroszexuálisozta” és „magamutogatózta” le, hanem többek között Bayer Zsoltot, Rákay Philipet és Orbán Balázst is.

Bayer Zsolt ugyanis épp így, a „felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbólumaként” hordja a pulcsiját Facebook-profilképén, de Rákay Philip és korábban Orbán Balázs is jelent már meg az „okádék metroszexuális szimbólumban”

- emlékeztet a Telex.

Íme, a nyakba kötött pulóveres Rákay Philip:

"Okádék metroszexuális, eltartott kisujjas státusszimbólum" – A kormányközeli megmondóember Bayer Zsoltot és Orbán Balázst is porig alázta Magyar Péternek szánt beszólásával

Fotó: Varga György / MTI

Itt a pulóverét szintén a nyakába kötő Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója: 

"Okádék metroszexuális, eltartott kisujjas státusszimbólum" – A kormányközeli megmondóember Bayer Zsoltot és Orbán Balázst is porig alázta Magyar Péternek szánt beszólásával

A kormányközeli Bayer Zsolt is a nyakába kötötte pulcsiját:

"Okádék metroszexuális, eltartott kisujjas státusszimbólum" – A kormányközeli megmondóember Bayer Zsoltot és Orbán Balázst is porig alázta Magyar Péternek szánt beszólásával

És itt a „felső tízezer magamutogató, teniszezős, eltartott kisujjas státuszszimbólumaként” pulcsiját hordó Magyar Péter:

Forrás: Telex

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Megint lukra futott ez a buta csicska :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Az ismert afro-izma:Vak asszony vissza néz és az özvegy tehén bosszúja aLa jesszenszkiy!
Aki Én
Megint lukra futott ez a buta csicska :)
Aki Én
@balos: ez egy kimagaslóan buta és ellenszenves csicska.
teuton
Ha ebbe a szegeny nyomoroncba csak 10% került volna az apja intelligenciajabol, akkor nem a fitymasznak nyalna...
szaboria1
Mekkora buta ez az újságíró ha annak lehet nevezni. Kíváncsi lennék a diplomájára hányas osztályzattal fejezte be.
Tibor95
Pampognak a Soros György által lefizetett baloldali nemzetárulók. Közben 15 éve semmi alternatívát nem tudtak felmutatni ami követendő lenne az embereknek.
Őrnagy
Minden "Messiás" egy kimagaslóan buta és ellenszenves csicska.
Már csak az a kérdés, hogy ki találta ki az új "Messiás" figurát, és mióta építgeti és kinek, kiknek a megbízásából?
Qqberci
@Aki Én: Ilyen az, amikor a fityfaszokból kibuggyan a "kultúra"...
KisTehen
@Qqberci: nem lehet versenyezni a nőkínzók kultúrájával
Nessy
Zakkant egy hapsi! Ez sok évtizedes szokása a férfinépnek!
namihami
Ez a kijelentés biztos csak a fejhallgató hiányának tudható be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.