A Fidesz udvari publicistája úgy véli, ideje végképp eldöntenünk, hogy tényleg akarunk-e mai nyugati és európai ország lenni.

Ahogy azt a Fidesz vezetői bejelentették, tényleg mindent és mindenkit bevetnek a győzelem érdekében. Orbán, Szijjártó, Deutsch és Menczer után rögvest megérkezett Bayer is, aki nem kevesebbet vett fel, hogy

ideje lenne elgondolkodni arról, hogy tényleg a mai Nyugathoz akarunk-e tartozni.

A Magyar Nemzetben megjelent írását úgy kezdi: „a szuverenitás mérgezett kifejezés Európában, mondta Szent-Iványi István – és igaza van. Miért éppen a szuverenitás ne lenne mérgezett kifejezés Európában?” Majd azonnal belecsap a lecsóba, és a Karmelitából kiadott ukáz alapján máris genderezni, háborúpártizni kezd.

Berobbant Bayer Zsolt is a kampányba – Máris szembeszáll a sátánnal

Bayer már-már az EU elhagyására bíztat     Fotó: MTI

Szerinte a mai Nyugat számára mérgezett vagy inkább toxikus a maszkulinitás, vagyis a férfiasság, toxikus a nőiesség, a hazaszeretet, a nemzet, a határ és a határvédelem, toxikus a heteroszexualitás, a hagyomány, a nép és a népművészet. Ezeket úgy kell hívni woke nyelven, hogy „völkisch”, és illik hozzá borzongani –, toxikus a régi mese és minden klasszikus, toxikus a magzatvédelem – nemi identitásból már van százötvenféle, toxikusból is kell lennie ugyanennyinek.

Majd némi pikírtséggel megmutatja, hogy alakítják át Európa jelenlegi genderpárti vezetői Vörösmarty Mihály Szózatának örökbecsű sorait

„Szabadság! itten hordozák / Véres zászlóidat, / S elhulltanak legjobbjaink / A hosszu harc alatt.”

Pfúj, mennyire toxikus ez, micsoda mérgezett szuverenitás.

Szabadság! Itten hordozák / Szivárványidat, / S nőnek öltöztek legjobbjaink / A hosszú harc alatt… Na, így jó. Így woke. Így rendben van.

Bayer Zsolt úgy gondolja, a nemzeti identitás elvétele a végéhez közeledik, globalizáció, „sokszínűség”, a világ összenyitása szinte befejezett folyamat, ehhez csak néhány ellenállót kell legyőzni.

„Nekünk pedig ideje végképp eldöntenünk, hogy akarunk-e igazi, mai nyugati és európai ország lenni. Vagy szembeszállunk a sátánnal.”

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
kocsis máté csaja is kinyitotta a mocskos pofáját végre?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Na te mocskos köpönyegforgató oroszcsicska!
Már csak te hiányoztál a hülyemagyar maffiahívőknek!
Sakk Matt
Gondolkodj el rajta, zsótány, aztán húzz el Kipcsákiába..vagy az anyád picsájába!
Loksmith
Azonnal indulhat az Urálon túlra, nem fog hiányozni.
KisTehen
@Béla333: béla, te vagy hülye magyar hívő
balos
@Sakk Matt: Na azt nem szeretném látni,mikor tágítja a mamin a múltat!
csak úgy....
kocsis máté csaja is kinyitotta a mocskos pofáját végre?
Clavigo
@Maccska: Nagyon beindultál @Maccska: ,, Csak nem " tüzelsz " ..? Egyszer majd te is mehetsz Zsófival nyaralni,,,( meg mátéval,,halásszal.. )..Állhatsz majd középen,,ha nemzethyleg "vonatoztok ".. Hülye vagy Mirmur..
Ezodabasz
Báygúnár Zsóti ismét kitett magáért! Sátán??? Annyira égő már ez az ökör, hogy jobb lenne ha befogná a mocskos "lovaghorogkeresztes író publicista" pofáját! Ez az elfogult szemellenzős vadbarom honnan tudná, hogy ki a sátán? Mit ért sátán alatt ez a marha? Az ő szavaival szólva, kis országunk sátánja az ő főnöke a Dr miniminiszterelnök úr.
nejlontacskó
" ideje lenne elgondolkodni arról, hogy tényleg a mai Nyugathoz akarunk-e tartozni. "
Nem bazd meg Zsótti, nekünk teljesen megfelelne a keleti teveháton közlekedés, már ami a népet illeti!
De azért gondolom, hogy az asszony vérplazma bizniszéből, egész nyugatias életre rendezkedtetek be ugye?
Szegény Dzsoni és Árnika
Bayer Zsolt, csak egy geci zsidó, én ténylegesen szembe szálltam Sátánnal. Durva volt, majdnem belehaltam, de végül én győztem! A történet lényege, Sátán legyőzhető!
simmering73
@Maccska: Olyan lágy lett a hangod, Safranek. Állatorvosnál voltál és kiheréltek? Vagy jutalomfalatnak extasyt kaptál?
namihami
Ismét bizonyítja, amit a fideszcsorda kivételével már mindenki tud---hülye!
És a tartótisztje(i) is!
jáger laszló
Szemét került a gépezetbe...
csak ennyi
barátilag
J.L.
RonaGyuri
Egyesek szerint még eddigi magát is alul tudja múlni

Zsóri a Fidesz udvari publicistája A Magyar Nemzetben megjelent írását értékelik

Egyesek úgy látják, hogy „Berobbant Bayer Zsolt is a kampányba”. Nem igazán értem, hogy mit kell ez alatt érteni. Hisz Zsóti folyamatos kampányüzemmódban van. Ennél gátlástalanabbul, ocsmányabb hangnemben és nagyobbakat hazudni??? Lehetséges lenne???
Kiadta az ukázt: „ideje lenne elgondolkodni arról, hogy tényleg a mai Nyugathoz akarunk-e tartozni.”
Vagy ahogy a szakértők értékelték: arra buzdított, hogy „tényleg akarunk-e mai, nyugati és európai ország lenni.”.
Mármint ők, a NER bagázs? Kizárt! Ha egyáltalán, legfeljebb szeretnének, de igencsak alkalmatlanok rá. Ők valóban türk és ázsiai bagázs tagjai, nem is értik a nyugati, európai polgári kultúrát!
Dr. Proktor
@RonaGyuri: A szomorú ebben az, hogy honfitársaink többsége erre a hangra vevő! A gyűlölködés határtalan...
Toller Béla
Hagyjuk meg ezeket az ordítozó maffiózókat Keletnek ! Csináljanak majd velük azt, amit akarnak...szoktak ... Aki meg ad magára, nem szavaz a fidesz derviseire !
sándorbence
nomaga is nézegete orbán manifasztumát
Nyírfa
Beteg emberrel nem vitatkozunk. A maga számára legyen meg az ő akarata.
szitafotó
Bayer sosem volt normális ,most meg pláne nem az! Csak mocskolódni tud nem tanul a sok per vesztésből!
Billibácsi
Zsolti nem tud szembeszállni a sátánnal, mert ő maga a sátán!
rücsü41
Miután Orbán egy autoriter vezető, majdnem diktátor, én diktátorral nem szeretnék a szabad Nyugathoz és és az Európai Unióhoz tartozni, mert ahogy ő kegyelmessége,Orbán V. mondogatta ő csak a acél botokat rakosgatja az EU kerekének küllői közzé, és egy ilyen országnak nem az európaiak között a helye, hanem a folyton harcolni akaró iszlamisták között, és hiába hirdeti magáról a a mi kis zsebdiktátorunk, hogy Ő a béke barátja ,Bagarja, amikor állandóan ellentétekre építi politiokáját!Ezt a szöveget már ismerjük, amikor még az 1950-es években és még később is a békeharcot folytattuk úgy hogy a béketáábor állandóan le akarta győzni a rothadó kapitalizmust!Mi lett a harc vége, hogy a szocialista tábor feltette a kezét és bevonult a minket nagyon megelőző rothadó nyugat hoz, gondolom, hogy azért hogy belülről bomlassza az ő társadalmukat.Uraim a kísérlet sikertelen maradt legalább is részünkről ,mert mi ugyan nem fejlődtünk annyit amennyit más volt szocialista országok, mi csak ugyan úgy tengetjük szaros kis életünket mint azelőtt!A fejlődés nem a mi pályánk, csak azoké akik ténylegesen rendszert váltottak amikor ott hagyták maguk mögött az átkos szocialista rendszert!Nálunk a múmiák tovább élnek és a rendszer lényegében nem változott semmit!Uram -bátyám világot alakítottunk ki, a szegény az még szegényebb a semmittevő meg még gazdagabb lett, s ebből a körből kiszabadulni már képtelenség, nincs lehetőség a társadalmi felemelkedésre a teljesítmény alapján, mert mindent a középszerűek uralnak, és ebből nem nagyon engednek!!Egyszóval ugyan úgy tekintgetünk Párizs felé ahogy azt Ady Endre tette, ugyan azt a rokonok korrupciós világát éljük mint amiről Mikszáth Kálmán a Rokonok című regényében irt!Milyen társadalmi fejlődésen ment keresztül ez az ország az előbb említett írók után?Legfeljebb finomodtak a módszerek , de azok nem szűntek meg.
Nessy
@Nyírfa: Bayer a Sárkányölő Szent György lovagnak képzeli magát. Rá kell hagyni! Legyen hite szer9nt, ahogy mondod!
balos
@Billibácsi: Azért 1 trágya dombit ördögnek neveznék!Még a szar is elkerüli,mert nem bírja a szagát!
Ezodabasz
@Maccska: Kimondani kevés, a szó elszáll...Ki az aki segget csinál a szájából immár 14 éve?
Csak nem 0rbán? Neked lehet hogy toxikus itt minden, ami normális. Semmi sincs kőbe vésve, de remélem vannak még alapvető emberi erkölcsi értékek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.