Mahmúd Ahmadinezsád korábban adott már elő a New York-i Columbia Egyetemen, 2010-ben az ENSZ Közgyűlésén szólalt fel a „cionista rezsim” ellen – akkor tiltakozásul több tagállam, köztük Magyarország is kivonult. Most a volt iráni elnök az NKE-n ad elő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez minősíti a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet és a fidesz külpolitikáját. Orbán az összes magyar történelmi hibát elköveti, amit csak lehet. Nála balf*szabb országvezetőnk tán nem is volt.
Menőmanó
Ilyen mocsok ember nincs több a földön, mint orbán. Nemrég még Bibi seggét nyalta: assets.4cdn.hu/kraken/7orqq4aZTZwXHQHQs-xl.jpeg
Most meg olyan embert hív a csicskaképző egyetemre, aki ki akarja irtani az összes zsidót.
Meddig kell még eltűrni ezt az elmebeteget?
Eladott Ország
Ez minősíti a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet és a fidesz külpolitikáját. Orbán az összes magyar történelmi hibát elköveti, amit csak lehet. Nála balf*szabb országvezetőnk tán nem is volt.
rücsü41
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem a hallgatóit sokoldalúan tájékoztatja a hallgatóit a holokausztról most hogy elindult az Élet Menete.Az egyetem szerint úgy lehet a legszélesebb tájékoztatást nyújtani a hallgatóknak ha minden érdekeltet meghallgatunk, és ez most történik meg a holokauszttagadó előadó előadásával.Ilyen kiegyensúlyozott az oktatás a mi egyetemeinken.
KisTehen
libsik ...tudjátok ... egyetemi autonómia
Eladott Ország
Érintőlegesen kapcsolódok a cikkhez: "Bencsik Gábor - aki jelenleg a Magyar Krónika és a Magyar Demokrata munkatársa -, a 90-es években egy pincében működő üzlethelyiségben holokauszttagadó videókazettákkal üzletelt. Akkoriban Bencsik a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) főtitkára volt, és mikor kirobbant a botrány, a szervezet etikai bizottsága elmarasztalta őt - erről adott hírt akkor a Magyar Sajtó. Bencsik az esetet követően le is mondott főtitkári posztjáról."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.