Orbán Viktor kedden folytatta titkos kampánykörútját Borsodban közben Tiszalúcon is megállt egy cukrászdában. 

Orbán nem bírta a nagy hajtást, a Katica cukrászda fogadta egy kávéval – fotó

A csoportkép nem maradhat el. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Folytatta az EP-kampányhoz kapcsolódó titkos országjárását Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke kedden. Orbán reggel még unokáival kezdte a napot, és szokásos hátizsákjával indult munkába, a kezében pedig a frissen vasalt ingek sorakoztak. Most ki is derült, hogy hova ment ma Orbán: Borsodba.

Orbán Viktor Tiszaladányban folytatta országjárását. Koncz Zsófiával, a térség országgyűlési képviselőjével és Liszkai Ferenc polgármesterrel tárgyalt.

A kormányfő a nagy hajtás közepette megivott egy kávét is a tiszalúci Katica cukrászdában, ahol gyorsan készült egy csoportkép is.

Kávészünet a tiszalúci Katica cukrászdában

- írta posztja mellé Orbán.

Orbán országjárása titkos

Orbán Viktort a 2024-es európai parlamenti kampánykörútja titkos, nem lehet előre tudni, hol bukkan fel a miniszterelnök. Ezt saját nyugalma érdekében teszi, így a sajtó nem tudja letámadni nem kívánt kérdésekkel. 

Orbán Viktor: felesleges Brüsszelbe háborúpárti képviselőket küldeni, van ott elég

Tiszaladányban folytatta az EP-kampányhoz kapcsolódó országjárását Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke kedden – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor Koncz Zsófiával, a térség országgyűlési képviselőjével és Liszkai Ferenc polgármesterrel tárgyalt.

A választópolgárokkal folytatott találkozóján elmondta: Brüsszelbe háborúpárti képviselőt küldeni olyan, mint a Dunába vizet hordani: lehet, csak felesleges. Abból van ott elég. Orbán Viktor azt javasolta: "a kilóra megvett háborúpárti baloldaliak helyett küldjünk Brüsszelbe békepártiakat! Mutassuk meg Soros Györgynek, hogy nincs rosszabb befektetés, mint a magyar háborúpárti politikus" – fogalmazott a Fidesz elnöke.

Forrás: MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Billibácsi
Gondolom valamelyik testőr főzte neki mert ugye sosem nem lehet tudni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
Orbán Tiszalúcon kávét kap, Gyurcsány meg Gyulán pofonokat!
Toller Béla
Tudod dagadt, ilyen tuskókat sem kell odaküldeni, van ott elég ! Az az érdekes, hogy még mindig találsz magadnál bunkóbbakat...pedig ez már szinte lehetetlen ...
telegdilaci
@Billibácsi:Csak kérdezem nem minden Magyarországon élő Magyar Miniszterelnöke,hogy bújkál a saját Népe előtt és csak a kormány hazugságot szajkózó propaganda lapoknak,ad interjút,független sajtónak nem nyilatkozik,Tisztességes Ember nem bújkál ha nincs takargatni valója,vagy nem szereti a kellemetlen kérdéseket,csak az előre egyeztetettet?
Toller Béla
Nagy hajtás...nyugodjon le, egyen valamit...menjen az Adriára a marihoz...Mi itt boldogan elleszünk nélküle !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.