Az elnökválasztáson keresztül parancsoltak megálljt annak a stílusnak, ami a magyar miniszterelnök nemzeti konzervatív rendszeréhez közelítette Szlovákiát – írja a Hospodárské Noviny.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jo elojel. fico utan orban is bukni fog/
Ha a szlovakok meg tudtak csinalni mi is megtudjuk.
Le a kommunista diktatorokkal!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Csizmás Kond: Bocsika dragam, de ki a f@szt erdekel a francia kormany? Nincs nekunk eleg bajunk itthon? Plane egy hettel a valasztas elott?
Csizmás Kond
@karma1: Na most akkor mit is mondhatnék...csak összehasonlításként említettem, mivel tudtam, hogy neked csak az ellenvélemlények a döntőek...szóval a francia baloldal megbukkott...és úgy általában egész európa baloldala bukásra áll, mi erről a véleményed drága ?
Tényfeltáró
Kellett neki együtt mutatkoznia a mi polpotunkkal.
Biztos bukás.
karma1
@Csizmás Kond: Tudod, kicsim, AZ a baloldal nem a MI baloldalunk, es forditva...Es mivel annak ellenere tudok zongorazni, hogy barki ketelkedik bennem, a kulonbseget el is tudom neked zongorazni, de ezt te is tudod, te kis hunczfut!...:-))
nezelodo
"bretagne
Megmondta valaki, hogy ahová O.V. beteszi a lábát..."

Hát ezek után Putyin sem alhat nyugodtan...Bár a pincsik nem szoktak kormányt buktatni.
Csizmás Kond
@karma1: Tudom. Eddig is tudtam de szeretek biztosra menni, vagyis az az izé a nem mi izénk...hár ez tényleg nagyszerű...és elhiszem hogy tudsz zongorázni, sőt azt is elhiszem hogy fuvolázni is szoktál...és ha már nekem akarsz zenélni akkor az ilyen furulyadarabokat jobban kedvelném...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.