A 25 éves Karlesha Thurman diplomaosztós fotója kiverte a biztosítékot. A lány azzal védekezik, hogy imádja gyermekét, és ő motiválja legjobban az életben. Azzal estek neki, hogy gusztustalan, és miért pont a diplomaosztón kellett ezt csinálni, miért nem ment arrébb. Karla azzal védekezik, hogy ez egy teljesen természetes dolog, imádja gyermekét, aki nélkül nem tartana ott ahol, a legnagyobb motiváció számára.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: TASzSz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Ő még tud adni anni a gyermekének...
Dr plágium
Nem látok semmi olyat ami felháboríthatna bárkit is. Éhes a baba, az anya pedig megszoptatja. Természetes dolog, ha nincs baba szoba akkor ne etesse meg a gyereket?
joopapa
Mi a baj? Egy csinos afroamerikai csaj megszoptatja a kisgyermekét, semmivel nem látszik jobban a melle mint például Dundikának egy Blikk címlapon! Én azon akadok ki mikor a mindenkori kormány minket szopat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.