Nehéz beszélgetést folytatott Orbánnal – ezt mondta a lengyel kormányfő Varsóban. Orbán Viktor a vitákról nem ejtett szót.

Őszinte és nehéz beszélgetést tartottunk az Európai Unió Oroszországhoz és Ukrajnához fűződő viszonyáról – jelentette ki Ewa Kopacz lengyel kormányfő csütörtökön. Kopacz Orbán Viktorral folytat megbeszélést Varsóban csütörtökön.

Komoly vita lehetett Orbán és a lengyel kormányfő között

Kopacz elmondta, hogy a találkozón alapvető fontosságúnak nevezte az Európai Unió és a visegrádi országcsoport egységét Ukrajna ügyében és emlékeztette vendégét az 1848-as szabadságharc, valamint az 1956-os forradalom idején megnyilvánuló lengyel-magyar szolidaritásra.

Orbán Viktor a vitáról elfelejtett szót ejteni, ehelyett arról beszélt, hogy Lengyelország mindig speciális helyet foglal majd el a szívünkben.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@bakegya: Mikor az egyetemisták tüntettek a továbbtanulás nehezítései ellen sorra nyilatkozták a fideszesek, hogy nem értik a felháborodást, hisz a tüntető egyetemistákra nem vonatkoznának az új szabályok csak az utánuk jövő generációra. Úgyhogy teljesen igazad van. Ezek a szolidaritás fogalmát egyáltalán nem ismerik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Orbánnak fogalma sincs arról mi az a SZOLIODALITÁS!!!
NEM VÉLETLENÜL NYILATKOZTA LE MELEGÉBEN PÁRIZSBAN-DE AZÓTA MÁR ITTHON IS OLYAN PRIMKÓ-BUNKÓ TARTALOMMAL A MAGYAROK MENEKÜLT ÜGYI KÉRDÉSEIT!
A LENGYELEK ELÉG KÉSŐN JÖNNEK RÁ KIVEL PAKTÁLTAK LE A BÉKAMENETRE ,STB,STB...a MAGYAR NÉP NEM ORBÁN VICCTOR!!!
human
@bakegya: Mikor az egyetemisták tüntettek a továbbtanulás nehezítései ellen sorra nyilatkozták a fideszesek, hogy nem értik a felháborodást, hisz a tüntető egyetemistákra nem vonatkoznának az új szabályok csak az utánuk jövő generációra. Úgyhogy teljesen igazad van. Ezek a szolidaritás fogalmát egyáltalán nem ismerik.
human
Orbánt biztos feszélyezte, hogy mögötte ott volt az EU zászló. Mikor Merkel itt volt nem volt hajlandó kirakni, pedig ha EU tag találkozik EU taggal akkor az illem megkívánja.
bencemacska
Orbán G. Viktor oda is hazudozni ment?
Nem értem, mit akartak a lengyelek elérni a kitüntetéssel?
Azt hitték lekenyerezik a pávatáncost, és igazmondásra sarkallják?

Hát, nagyot TÉVEDTEK!!!

(Mindenkire érvényes a "nem adhatok mást, mi lényegem"!)
ilos
Miért hír az, ha két ország vezetője között valamiben vita van? Az lenne a furcsa, ha mindenben egyetértenének. Az az idő már elmúlt, hál' Istennek. Szuverén ország vezetőjének a saját országa érdekeit kell képviselnie, nem a másikét. Óhatatlan, hogy mindig lesz vita. A lengyelek egyébként most csontig benyalnak Amerikának, nem tudom jól teszik-e?
bakegya
@ilos: a szöveged alapján, sokmindent nemhogy nem tudsz te,de még csakkk nem is sejtesz,ha ilyen általánosságokat írsz ide.
bakegya
@pbalage: valamire való férfi ilyen tiszteletlenséet nem követ el.
Államférfiként a a nemzetet járatja le.
human
@pbalage: Szerintem Orbán annyira alulértékeli a női vezetőket, hogy azt hiszi egy kézcsókkal zsebre teszi őket.
nezelodo
A lengyelek lehet, hogy benyalnak Amerikának, de semmilyen erő nem kötelezheti őket, hogy szeressék a volt SzU. utódállamát azért mert pl sok más mellett a nácikkal lepaktálva akarták őket megsemmisíteni. "Tecciktudni" van nekik tartásuk, és semmilyen személyes haszonért sem köpi egy lenyel politikus önmagát szembe.
nezelodo
human

Alighanem szívesen elcserélte volna a géniuszunk ezt a vitát egy kézcsók körüli kellemetlenségre!
lampa laz
@human: ezek a politikus csajok keményfából vannak, nem vevők a vigyorgóvikire.
human
@lampa laz: Orbán talán tudja is ezt, de akkor kifele szól a kézcsók és aki a kéz végén van az csak biodíszlet.
ilos
@bakegya: A helyesírásod alapján szerencsére te mindent tudsz. :)
bakegya
@ilos: igazad van összehasonlító nyelvtudományi ismereteimmel bizony számos gondot okoztam már akár angol-szász,de még szláv nyelvterületen is,de akkor ösztönösen jön a latin-és az nem mindenkire, de arra a néhány dologra amire nem nekem, hanem a körülöttem élő és valódi problémáik orvoslására szükség van, még hasznos lehetek én is, a nyakatekert,műragozó magyarkodó nyelújított magyar hablatyolni valómmal is- KIFLICSÜCSÖK FITYISS NAGYASSZONY-CSAKKK,CSAKKK megmaradt ,ennyit sikerült ELTULAJDONÍTANOM,MAGAMÉVÁ TENNEM nekem is a sikeres nemzeti lószarból.
bakegya
Orbán vicctor tort ült már sokadszor az agresszor-és korrupt Putyinnal-FÖLD -GÁZ-ÜR-ÜGY-ben!-egyedül magányos vigyorral a világpolitika érdekképviseletében???
Ez lenne a SZOLIDALITÁS ALAPKÖVE VILÁGVISZONYLATBAN-és azt éppen a felcsuti maradonának lell kitermeltetni???
ilos
@bakegya: Mutasd meg magad orvosodnak, gyógyszerészednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.