Az alsóház elnöke azért dicsérte a magyar miniszterelnököt, mert kiállt Oroszországért az EU-s szankciókkal szemben – írja a napi.hu. Szergej Nariskin, a duma elnöke egy interjúban fejtette ki, hogy szerinte a színpadias uniós egységnek, a színlelt szolidaritásnak kevés köze van a realitásokhoz, mivel több EU tagország nemzeti érdekeit sérti.

A duma elnöke szerint ezek az országok ezért  készek megvédeni jogaikat. Egyébként is a szankciók bevezetésekor, a nyugati kormányok nem vették figyelembe szavazóik, vállalkozóik és elitjük véleményét. Nariskin többször is említi Orbán Viktort, aki ellenzi Oroszország elszigetelését Európától, aminek véleménye szerint nincs értelme.

Felidézi, hogy a Szputnyik orosz hírügynökség is arra emlékeztetett, több vezető európai politikus, például Milos Zeman cseh elnök és Robert Fico szlovák miniszterelnök is felszólított a szankciók feloldására.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Megdícsérték a seggnyalót- érdekes, ki csodálkozik ezen.
Anna Mária
Most akkor biztos boldog, iszik egy kis páleszt, aztán rákezd a fehérvári huszárokra.
Még jó, hogy ezt a produkcióját most nem kell megtekinteni.
nyanya001
M is ezt tesszük itt a Propelleren ! :))
Juhász István
Éljen, és virágozzék a két nép MEGBONTHATATLAN, TESTVÉRI BARÁTSÁGA...Mintha hallottam volna, ezeket valahol, valamikor. Ja, eszembe jutott... egy Orbán, Putyin találkozón, igaz nem ezekkel a szavakkal fejezték ki magukat az elvtársak / elvtárs az, akik hasonló elveket vallanak / ...én azért inkább az EURÓPAI ÚNIÓ mellé tenném le a voksomat...ha szabad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.