A gazdaságfejlesztési operatív program kifizetéseinek felfüggesztése technikai jellegű intézkedés, és amint a magyar hatóságok megoldották a kifogásolt dolgokat, feloldják az intézkedést – mondta Jyrki Katainen, az Európai Bizottság (EB) munkahelyteremtésért, növekedésért, beruházásokért és versenyképességért felelős alelnöke, aki pénteken Budapesten több programon is részt vesz.

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára szerdán jelentette be, hogy az Európai Bizottság felfüggesztette a gazdaságfejlesztési operatív program első három prioritásának kifizetéseit.

Az Európai Bizottság regionális politikáért felelős szóvivője csütörtökön arról tájékoztatott, hogy a bizottság tavaly szeptemberben 451 millió euró értékű magyarországi projekt finanszírozását szakította meg a 2007 és 2013 közötti időszak gazdaságfejlesztési operatív programjában, miután egy májusi ellenőrzés "súlyos, rendszerszintű gyengeségeket" tárt fel a projektek kiválasztásánál.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt, hogy az Európai Bizottság a szóban forgó program három programrészének 42 ezer projektjéből hatot kifogásolt, és 3-4 olyan megjegyzést tett, ami a pályázatok elbírálására vonatkozik; a kormány megfontolja az EB javaslatait.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat persze, hogy csak "technically", hogy is maskepp? Szoval mar varom a cafolo cikket, addig megvacsorazom, es mar olvashatom is majd a cafolatot, ugyebar?
Nem New Yorkban, hanem Taskentben, es nem osztogatnak, hanem fosztogatnak, kulonben a hir igaz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
...nagyívű, tartalmas életút... jó helyen lenni, jó időben...ez az élet, Babolcsai néni.

az élet csupa süvegcukorka...csak tudni kell szopni.
karma1
@Anna Mária: Jol megnevettettel!...:o)))) Eszembe jutott a regi vicc, amikor az oreg parasztbacsinak tanuskodnia kellett a birosagon nemi eroszak ugyben... Az ugyved figyelmeztette a bacsikat, hogy nem szabad a dolgokat amugy nyersen megmondani, hanem inkabb szepen korulirva...

Eljott a targyalas napja, es a biro megkerdezte, hogy mit latott pontosan Jozsi ba'...

- Mondja, Jozsi bacsi, mit latott maga pontosan? Hol volt a Julcsa, es mit csinalt a Pista? Ugy gondolja maga is, hogy nemileg erintkeztek?

- Hat, biro ur, en annyit lattam csak, hogy a Julcsa vo't alul, hegyibe meg a Pista gyerok, hat lehet, hogy ne'mileg erintkeztek, de szerintem leginkabb b@sztak...

Ennyit a magyar diplomaciai ertelmezesrol...:o))))
Peller Anikó
Én szurkolok a Viktornak, hogy teknikai okokból legyen felfüggesztve !
Desischado
Próbálnak kimosakodni de szerintem ebből a sz@rból sem fognak tudni jól kijönni! Egy kettőre rájuk sül a hazugság!
Bercifiu
Nándi! Sajnálom, hogy a szüleid nem tanítottak meg a tisztességes, becsületes életre. Belőled már nem lesz igazi ember.
Bercifiu
Nándikám! Ha sóra kapsz pénzt, ne vegyél cukrot. Gondolom ezt már apád is megmagyarázta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.