Míg Amerikában egy fogorvos havi nettó bére átlagosan 12 700 dollár, addig az európai országokban ez jóval kevesebb: Magyarországon egy közszférában dolgozó fogorvos átlagosan 225 000 Ft-ot keres havonta, ami dollárba átszámolva igen eltörpül az előbbi számok mellett: 831 dollár.

Forrás: keverocsor.hu
Feltöltő: Fogtündér
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na nézzük csak!
Közel 3 állami támogatást milliárdot kapott és elment Angliába !
www.origo.hu/itthon/20110519-eltiltottak-hivatasa-gyakorlasatol-angliaban-batorfi-belat-a-magyar-fogturizmust-nepszerusito.html

Úgy tudnék káromkodni, mint egy jutasi őrmester !
Senara
Mi van NAV -nak készült a tanulmány ?
36
Én azt veszem alapul, hogy a rossz fog, vagy íny betegség, előbb utóbb a test többi szervében okoz betegséget. Ismerősömnek évekig volt fel nem fedezett, fog íny góc betegsége. Nem fájt, nem okozott panaszt. Hiper magas volt a pulzusszáma. Légszomja és ájulása, már a munkavégzését tette lehetetlenné. Végül, szívbillentyű elfajulást állapítottak meg nála. Több órás, feltárásos szívműtéten kellett átesnie. Gyógyszereket azóta is szed. Ha azt veszem, hogy mi az olcsóbb, akkor én a fogorvosi beavatkozásra szavaznék. Ott kell kezdeni/megelőzni a nagyobb bajt. Okosan teszik azok az államok és biztosítóik, akik eleget költenek erre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.