Drámaian növekedett a leishamniasis megbetegedések száma az Iszlám Állam által ellenőrzött területeken. A terroristák ugyanis elrettentő példaként a nyílt utcán hagyják lemészárolt ellenségeik holttestét, ahelyett, hogy eltemetnék őket. Ezzel pedig súlyos fertőző betegséget uszítottak az emberekre, újabb csapást mérve rájuk a háború sújtotta országban.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Sokmindent el kell hinni az isis-ről de szerintem nem mindent. Most ez egy olyan téma mint amikor a náci emberevőktől majd a zsíros kulákoktól volt hangos a sajtó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Kond: "..azok a temetetlen, bűzlő, rohadó maradványok csak akkor fertőznek ha nem tisztálkodnak rendesen"

Szerintem ez megáll, vélhetően nem tisztálkodnak már sehogysem. Ha nem hiszed járj utána. :)
Csizmás Kond
@Mézike: ...ezek itt majdnem megettek...:)
Mézike
@Csizmás Kond: Láttam! :-)
Feletted van a főokos...
Csizmás Kond
@Peller Anikó: ...ami a valóságot illeti nem írtam mindent le de gondoltam aki akarja úgy is megérti...persze kivétel az mindig van...
Fradigege
Én elég rövidre zárnám az iszlám "állam" létét. Úgy hívnám őket, hogy disznóürülék. Mint tudjuk, a kiéheztetett disznók mindent megesznek. Sakkozzátok ki mire gondolok. A szolidaritással eddig semmire sem jutott Európa. Anno a palesztinok rendszeresen berobbantották magukat Izraelben a buszokon. A zsidók a buszokon disznózsíros bödönöket helyeztek el, mivel a fanatikusok halálukkor disznózsírral bemocskolódnak, nem juthatnak be a mennyországba. Lásd a kurd női csapatokat. Az iszlám harcosok nem kerülnek a mennyországba, ha egy nő lövi le őket. Ezért harcolnak kurd nők. Sikeresek is. A kurdok ezt nem valják.
rugacs
A parazitákat előzően még beidomították, hogy kizárólag csak a bennszülött lakosságot támadják...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.