Többen visszautaztak az athéni befogadóállomásra a görög-macedón határról, ahol most mintegy 700 bevándorló várakozik – jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről vasárnap reggel.

A tájékoztatás szerint péntektől szombat délutánig tíz busznyi bevándorló tért vissza Athénba. Macedónia azért nem engedi tovább a migránsokat, mert nem háborús övezetből érkeznek.

Akik a határon maradtak, "a végsőkig elszántak", őket feltehetően erővel fogják elszállítani Athénba a helyszínre vezérelt görög különleges egységek, akiknek hétfő estig kell befejezniük akciójukat hivatalos források szerint – hangzott el az M1-en.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
Érdekes, hogy amikor az erőszakos vándorlást nem nézi szemet hunyva a hatóság és ők is erőszakkal lépnek fel ellenük, akkor meg lehet állítani a folyamatot.
Amit a suták szerint kerítés sem állíthat meg...
Suta vezetők és ostoba szájtáti követőik mikor térnek már észhez?
Ez költői kérdés volt, hiszen mindenki tudja a választ: SOHA.
Butautáló
@Peller Anikó: @rugacs: Csakhogy azon a kerítésen van kapu is, ami nyitva áll a háborúból érkezett, valódi menekültek előtt!
Szókrakész
Wazze. A Soros és migránssimogató csapata ellen kellett volna shortolni.
Most milliárdos lennék.
verőce21
Pedig az embercsempészek nem ezt mondták nekik!
Eriksson
Valaki megsúghatta nekik, hogy csak eszközök lennének egy más civilizáció elleni merényletben? Hogy nem vár rájuk semmiféle jólét, csak további megaláztatás az eddigiek mellé? Hogy életük így se, úgy se fabatkát sem ér?
S ha egyszer öntudatra ébrednek? Kő kövön nem marad a világban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.