Nagyon rég vártunk már erre a hírre. Mától egyre több helyen kezdett el havazni az Alpokban, de nemcsak ott, hanem Magyarországon is. Holnap is folytatódik a havazás. Igaz, hatalmas mennyiség egyelőre még nem várható, de az előrejelzések szerint a következő héten egymást követik majd a kisebb havazások. (...) A cikk a Síelők.hu-n folytatódik.

Forrás: sielok.hu
Feltöltő: Síelők.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
@nyanya001: Nálunk is. Sajnos, nem a szép, nagy pelyhekben szállingózó fajta, hanem az alattomos, apró szemű, tapadós változat. Még szerencse, hogy a fák, bokrok alig rezzennek, egyelőre nem kell hófúvástól tartanunk...
nyanya001
@eugen4402: Itt is, és -8 fok van kint. Ha így esik reggelig,
lesz 15 centis hó.
eugen4402
@nyanya001: Itt csak - 5 és - 6 között van, és egyre sűrűbben esik. Az előbb elkiabáltam a szélcsendet. Ahogy elnézem, lassan táncolni kezdenek kinn a cédrusok, és a hó már majdnem vízszintesen esik. A reggeli prognózis szerint már jóval keletebbre kellene ezt a mókát lejátszani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.