Hivatalosan is bejelentették, hogy Mészáros Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. többségi tulajdont szerezhet a horvát NK Osijek focicsapatban. Mészárosnak nem ez az első találkozása focicsapattal, hiszen ő a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát működtető alapítvány kuratóriumi elnöke – írja a Nemzeti Sport.

A vállalkozó kétmillió eurót helyezett letétbe, egyedüli pályázóként szeretné megvásárolni a klubot. A jelenlegi tulajdonos eszéki önkormányzat az előzetes tervek szerint januárban adhatja hozzájárulását a tranzakcióhoz.

Mivel az NK Osijek csődközeli állapotban van, valószínűleg nem lesz akadálya a tulajdonszerzésnek. Sőt, bizonyos feltételek mellett (pl. létesítményhasználat) a város továbbra is támogatni fogja a klubot. Az új tulajdonosnak a korábbi kötelezettségeket is rendeznie kell.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Minden cégnek ezt a mérszarost kéne támogatnia. Nem iparűzési adót fizetni, hanem a focit kéne szponzorálni. Akkor biztosan ki-ki jutnánk egy egy bajnokságra és akkor mindenki egészségesebben élhetne, és akkor felvirágozhatna végre a nemzety.
egyvandor
@Mirabilis: a mérszarosnak rengeteg lekötetlen energiája marad az azt sem tudja hány cégének ügyvezetése, adóbevallásai, polgármestersége, pályáztatások tömkelege mellett, hogy muszáj még venni mellé egy két futball csapatot is. Így már érthető nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.