A német lakosság 79 százaléka váltást sürget a menekültpolitikában, Angela Merkel kancellár irányvonalát pedig csupán 15 százalék támogatja egy pénteken ismertetett felmérés szerint.

Az Emnid közvélemény-kutató intézet adatai szerint a Merkel vezette jobboldali CDU/CSU pártszövetség szavazói a lakosság egészét jellemző mértéknél is nagyobb arányban sürgetnek irányváltást, 90 százalékuk véli úgy, hogy a kancellárnak változtatnia kell a menekültpolitikában.

A németek 79 százaléka a pokolba kívánja Merkel menekültpolitikáját

Ugyanakkor a CDU/CSU-szavazók 67 százaléka úgy véli, hogy továbbra is Angela Merkel a megfelelő személy a kancellári tisztségben. A lakosság egészét tekintve 53 százalékos a politikus támogatottsága, míg 42 százalék szerint más kancellárra van szüksége Németországnak.

A lakosság többsége támogatja a határzár gondolatát, 33 százalék szerint Németországnak is le kell zárnia a határait a menedékkérők előtt, ha más uniós tagállamok így tesznek, további 24 százalék szerint pedig Németországnak a többi tagállam lépéseitől függetlenül is le kell zárnia határát. A lakosság alig harmada, 35 százaléka ért egyet azzal az állítással, hogy nyitva kell tartani a határt a menekültek előtt.

Az N24 hírtelevízió megbízásából készített felmérés alapján erősödik az aggodalom, hogy a menekültek túlterhelik Németországot. Ezt jelzi, hogy a tavaly tavaszi 23 százalékról 48 százalékra emelkedett mindazok aránya, akik tartanak attól, hogy túl sok menekült érkezik az országba, és 74 százalékról 49 százalékra süllyedt mindazok aránya, akik szerint az ország megbirkózik a menekültválsággal.

A reprezentatív felmérést szerdán végezték, ezer ember megkérdezésével.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@36: Egymaga, szellemi kiötlő és támogató háttér nélkül nem is volna képes ezt elvégezni, de a balhét kénytelen lesz ő elvinni. Egyedül.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
"A lakosság egészét tekintve 53 százalékos a politikus támogatottsága, "

Pár hét és 35% lesz.

Ez már a lejtőn való elindulás.
A gravitációt még ő sem tudja kiküszöbölni.
Olyan szintű zuhanás jö.
Csak most kezd gyorsulni.
Ő atomfizikus.
Kiszámolhatja, hogy mennyi ideje van hátra egy ilyen politikusi röppályán.
A szöget ő is tudja.
Volt x év felfelé ívelő és most jön a zuhanóág.
Én mint laikus a t= 3-4 hét végeredményre jutottam.
Csizmás Kond
..most vajon miért nem kiabálnak a mi lelkes demokratáink a lemondásáért...ugyértve a kommentelő demokratikussolók ?
Eriksson
Most 79%, de lesz még több is.
Szegény Merkelt már sajnálom is, hamarosan bujdokolnia kell. A németek elől mert átverte őket, a migránsok elől, mert átverte őket. És Európa elől is, mert háziállatnak nézte a lakosságot és vacsoramegvonással akarja rájuk kényszeríteni az akaratát.
36
Én már ezeknek a felméréseknek az eredményeit sem hiszem el. Szerintem többen utasítják el a Merkeli migránspolitikát.
(Hogyan is hinnék nekik, hisz a médiát, a rendőrséget is a párt utasítja, hogy mennyit, hogyan, mikor) Appel Henrik, alias Aczél György elvtárs, ott is közöttük sétál.
Eriksson
@36: Egymaga, szellemi kiötlő és támogató háttér nélkül nem is volna képes ezt elvégezni, de a balhét kénytelen lesz ő elvinni. Egyedül.
36
@Eriksson: Ja. Ja. Elviszi, majd gondolom a balhét, az ENSZ-be. Menekült ügyi fő biztos lesz. Felül családostól, pakkostól a repülőre és tűnik el, az USA-ba, vagy Svájcba. Rohadt nagy fizetésért.
5-10 év múlva majd ír egy önéletrajzi könyvet, amiben töredelmesen bevallja, hogy sajnos elk...tuk.

Én, OSCE megbízottnak nevezném ki és elküldeném, valamelyik háborús övezetbe. Szaladgáljon csak cikk-cakk-ban a gránátok és golyók elől.
Eriksson
@36: A feltevésed erősen sanszos, bár én haditudósítónak küldeném oda, ahol amerikai, francia és német bombák potyognak.
KERKA
Merkel asszony nagyon elszámította magát. Mert azt még ő sem gondolta volna, hogy megszállja az országát 1 millió migráncs.
A német embereknek pedig a zsigereikben van, hogy nem tűri el azokat akik nem dolgoznak mellettük,és főleg nem tartják el. És soha, de soha nem fogadják be, úgy mint egy németet.
A kint dolgozók tudnának erről mesélni sokat, pedig ők nem migránsok, hanem bejelentett dolgozók.
Bedécs LÁszló
@36: én arra tippelek ,hazamegy jisraelbe.A rokonokhoz,a Negevbe.
Szókrakész
@Eriksson: Őt is menekíteni kell Berlinből, mint az apját.
Először Argentína, aztán végcél Neuschwabenland?
Szókrakész
@36:
Simán aknaszedőnek.
Járjon példával.
Mint Diana.
Csak Merkel előtt ne szedjék fel.
Eriksson
Az Antarktisz pont megfelelne neki, vihetné kedvenc migráncsait is, hogy ne unatkozzon.
36
@Szókrakész: Jó!:) Tetszik, hogy megint látod a paradigmaváltás, bár számunkra, kis emberek számára, látszólagos, de legalább publikus részét és útját. Ha Merkel bele illik a puzzle-be, akkor irány Neuschwabenland.
cikicakk55
@Eriksson: Bár már vinné a balhét,de csak halogatnak,új időpontokat tűznek ki,újabb és újabb összehívások,megbeszélések,határidők.Eredmény semmi. Én sem hiszek ennek a statisztikának. A Németek nagyon félnek nyilatkozni. Ott tényleg nincs sajtószabadság.
Szókrakész
@36:
Csak neki van ott "Élettér"
Én már a "sorozásnál" kibuknék.
Nem vagyok kék szemű.
Eriksson
@cikicakk55: Az nincs. És demokrácia sincs. Semmibe veszik a közakaratot és nem csak Németországban, hanem szerte a világban.
A különböző megbeszélések és konferenciák távoli időpontjai, halogatásai miatt nagyon sok ember szenvedi meg mindennapjait, sőt hal meg. Ezek kamutárgyalások, parasztvakítás, hazug reménykeltés, már régen el van minden tervezve, rendezve.
36
@Szókrakész: Van ebben az egész német/germán történetben, valami különös predesztináltság. Szerintem az, hogy sikerült a németeknek valóban leásni az eredetig. Spirituális és technológiai szinten. A XX. században meg kiemelten ez volt a helyzet. A II. Világháború, biztos hogy egy kapu volt, mert azokban az években meghajtották a hadiipari fejlesztéseket, amiben a németek, megelőztek minden nyugati nagyhatalmat. (Hozzáteszem, a Japánok is nagyon tudtak) A háború befelyezése után, minden fejlesztést és tudóst, vittek az USA-ba(Gémkapocs akció) és folytatták a kísérleteket. Végül is. Az USA, egy olyan ország, aminek a legnagyobb bankárai, iparmágnásai, sok vezető politikusa is német származású és 1945-re már megalapozták a lehetőségét, hogy ott folytassák azt, amit Európában elkezdtek.
Neuschwabenland viszont, a szentek szentje, az tuti.
Szókrakész
@36:
"Szerintem az, hogy sikerült a németeknek valóban leásni az eredetig. "

Vril- The coming Race
vagy:

Vril 1-7
Haunebu 1-3
Andromeda gerät

Haushofer és stb...

A németek jártak a holdon, a Marson, ...
Szókrakész
Ébresztő emberek.
A IV. Birodalom él és virul.
Hosszú lenne magyarázni, de ez van.
Fogadjuk el!
Peller Anikó
@sok: jaj sok, már megint kezded ezt a marhaságot, a Marson, persze. A Délmagyar mai számából ollózok neked:

Okos ember az aki a felét hiszi el annak amit olvas/mondanak neki. De zseniális csak az lehet, aki tudja melyik felét.
varrólány
Át kell nevelni a német nőket Zsohárzsuzsannáknak !
kutyahűség
Aha, persze ...Autentikus hírforrás?

A németek igen nagy százaléka az eszét használja - kivéve a bajorokat -, és tudja, hogy Angela Merkel nem is tehetne jobban semmit, mint amit tesz. Mert ő hosszútávra gondolkodik, nem öt percre előre, mint Orbán.
Szókrakész
@Peller Anikó: Te melyik felét hiszed el a mondandómnak?
Peller Anikó
@sok: azt a felét nem, amikor azt állítod, hogy a németek jártak a Marson. Legfeljebb vitték őket, de ők (sem más emberfia) nem voltak képesek saját erejükből, a modern időkben eljuttatni embereket a Marsra.

A Marson én jártam. Ott van a bevásárlópiac, Szegeden..

A németek csészealjai nem képesek űrutazásra, mert nincs meg hozzá a technológia. A csészealjak különbenis általában csak partraszálló egységek és a csillagközi utat anyahajókkal teszik meg az ebek.
Peller Anikó
@répa: azt az egyszerű dolgot hagyta ki, hogy a muszlimérzelmű arab férfiak soha nem fognak neki dolgozni, semmit nem képesek és nem is akarnak megtanulni. A muszlipapjaik arra tanították őket, hogy menjenek Európába és foglalják el azt, mert a béna fehérek nem képesek gyerekeket nemezni. Semmi mást nem tanultak csak egyetlen fontos dolgot: allakakabár.
Szókrakész
Pro@Peller Anikó: Remélem jól írtam a neved?
Ülsz a kis irodádban tizedmagaddal és a pc mögé bújva másoljátok a híreket más oldalakról?
Ha nem tévedek.
Csak néha több is akarsz lenni, mint sima hírmásoló és akkor előállsz ilyenekkel, igaz?
hetöndöe
Utalás magyar "menekültekre" Ungár Aladár 1957. október 26-án írt levelében:

"...Baselből Stuttgartba utaztam, Emmchen hazajött Tuttlingenbe. Én másnap, egész nap a követségen szaladgáltam vízumügyekben. Hallatlanul nehéz egy magyarnak vízumot kapni. Hírünk a nagyvilágban Ausztriától Kanadáig a magyar menekültek minősíthetetlen viselkedése következtében nagyon megromlott, és nagy gyanakvással néznek reánk. Késelés, verekedés, lopás, fosztogatás, útonállás, hatósági közegek elleni erőszak és még sok más tarkítják ezt a sötét krónikát. Persze, a söpredék műveli ezt, dolgozni nem akarnak, ezért egyre-másra toloncolják ki vagy csukják le őket. Azok pedig, akik mégis tisztességes munkával akarnak megélni, nehéz helyzetben vannak ezek miatt...".

-- Ungár Aladár, Lehet láb nélkül... (Budapest: Evangéliumi Kiadó és Iratmisszió, 2010), 24-25.
libellle
@Peller Anikó: pellerbácsi biztos, hogy a marson jártál de szerintem ott felejtettek. Miután a marson nincs oxigén igy nállad lehet ennek a jelét absolut tapasztalni.
libellle
@Peller Anikó: Rengeteg moslem férfi dolgzik itt nállunk, ugyhogy már megint egetverö hülyeséget irtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.