Pénteken délelőtt Orbán Viktor miniszterelnök a helyszínen tekintette meg a magyar-orosz női vízilabda bronzmérkőzést, ahol találkozott a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA vezetőivel is.

Orbán a FINA vezetőivel találkozott

A Magyar Úszó Szövetség közleménye szerint a látogatás alkalmat adott arra, hogy Gyárfás Tamásnak, a FINA alelnökének és Fürjes Balázsnak, a Budapest 2024 olimpiai pályázati bizottság elnökének társaságában szót váltson Julio C. Maglione FINA-elnökkel, Paolo Barelli FINA-főtitkárral és Cornel Marculescu FINA-általános igazgatóval a jövő évi, budapesti vizes világbajnokság előkészületeiről, valamint az olimpiai pályázatról.

Gyárfás Tamás az MTI érdeklődésére elmondta, a FINA vezetése többször is hangsúlyozta, milyen remek helyszíne lesz a világbajnokságnak a budapesti Dagály Úszóaréna, melynek építése a tervezettnél is gyorsabban halad.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
A magyarok fogtechnikusa,aki PUSKÁS néven mutatkozott be!!!
HOGY KI NE ESSEN A POFÁJÁBÓL A MŰFOGSORA!DDD
Lepényleső
De sokba fog nekünk ez is kerülni,de megtanultunk tűrni.
lampa laz
A fotón a kezét elnézve rendesen görcsölt a hasa a faßinak a sok hüyeséget hallva amit ez az idióta összehadovålt neki.
namihami
Gyárfás Tamás az MTI érdeklődésére elmondta, a FINA vezetése többször is hangsúlyozta, milyen remek helyszíne lesz a világbajnokságnak a budapesti Dagály Úszóaréna, melynek építése a tervezettnél is gyorsabban halad.

És még azt is hozzátehetjük, hogy az építésénél csak az árának az emelkedése halad gyorsabban. Furcsa, de ezt valahogy elfelejtik mindig hozzátenni.
Persze, ez csak úszás, mert az olimpia BIZTOS a kitűzött pénzügyi keretek között fog maradni. Hiszen ezt igérte nekünk a Kedvesvezető. Igaz, ezt mondta az Úszó EB-re is.
Valamelyik csak fog sikerülni nekik. Ha mégse, hát majd összedobatja velünk, hiszen így működik ez minden tervével.
pbalage
Erről a FINÁról még nem sokat hallottam eddig, de valószínűleg csak valamilyen feltörekvő félprofi korrupcióügyi maffiaszövetség lehet, ha egyszer a mi Mesterünktől kérnek tanácsot a profivá váláshoz.
sziha
es a FINA-nak tobb uszodat igert? Vagy most azert nyalja a hatsojukat, mert a vizessportok (amikben kimagasloan jol szereplunk es jobb is lehetne) helyett azt a magas szinvonalu, elvonalbeli focit tamogatja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.