A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) és a titkosszolgálat az elnökválasztás előtti napon történő terrortámadás veszélyére figyelmeztetett.

Az FBI szerint hétfőn New York államban, Virginiában és Texasban várható terrortámadás. Erről – a New York Post értesülései szerint – a titkosszolgálat már korábban értesítette a terrorelhárító egységeket. Arról azonban nem adtak tájékoztatást, hogy melyik államban milyen célpontoknál számítanak támadásokra. "A terrorelhárítás és a belbiztonsági illetékesek felkészültek arra, hogy megvédjék az Egyesült Államokat" – idézett a CBS televízió híradója nevük elhallgatását kérő FBI-tisztségviselőket.

A New York Post információi szerint New York városában erőteljes készültség van, a választás napjára láthatóan megnövelik a rendőri jelenlétet. A hatóságok annál is inkább komolyan veszik a jelzést, mert mindkét elnökjelölt New Yorkban rendezte be főhadiszállását a választás napjának estéjére, és mindketten azt tervezik, hogy ott ünnepelnek.

Andrew Cuomo, New York állam kormányzója nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni a terrorellenes készültséget, de azt közölte, hogy a választás napján több rendőr és több nemzeti gárdista lesz az utcákon.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...ezek önellátók...a terrortámadást is ők szervezik és a védelmet is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
2001.09,11-én mért nem látták előre a komoly terror támadást?
Ezeknek az előre bejelentett terror támadásoknak a veszély fel emlegetése semmire nem jó csak a riogatásra meg a hisztériára.
Szókrakész
"Az FBI szerint hétfőn New York államban, Virginiában és Texasban várható terrortámadás."

A Kárpát-medence felett egy front halad át.
Változékony esős, felhős idő várható.
Az Adria vízhőmérséklete 21 fok.
.
.
.
Szókrakész
Akkor ide is.

Már készülnek a Clintonnak odacsalt választás miatt kitörő polgárháborúra.
A FEMA már turbóba kapcsolva.
A FEMA (koncentrációs) táborokban, már nagy a sürgés-forgás.
Equus
Harlem lakossága tiltakozik a fokozott rendőri jelenlét ellen. Ha ez így megy tovább se egy rablás, se egy betörés, lőttek a striciknek is... felháborító!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.