Mostmár hivatalos, hogy Donald Trump az ExxonMobil vezérigazgatóját, Rex Tillersont jelöli külügyminiszternek – írja a Politico.

Tillerson kinevezését nem fogja egykönnyen jóváhagyni a kongresszus, ugyanis semmilyen kormányzati tapasztalata nincs, korábban pedig már számos kritika érte Oroszországgal való szoros kapcsolata miatt. 2013-ban még az "Oroszország barátja" nevű érdemrendet is elnyerte, amelyet személyesen Vlagyimir Putyin adott át.

Eldőlt: Oroszország kitüntetett barátját jelöli Trump külügyminiszternek

Az ExxonMobil vezetője korábban évekig lobbizott annak érdekében, hogy feloldják az Oroszországgal szembeni szankciókat, amelyek a Krím megszállása és a kelet-Ukrajnai agresszió miatt léptek érvénybe.

Maga Tillerson megtisztelőnek nevezte a jelölést, hozzátéve, osztja Trump vízióját az Egyesült Államok hitelességének visszaszerzéséről.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Nah ebből még jól is kijöhetünk ha összeborulnak az elmebeteg diktátorok, Prutylin, Turnypli és szarbán törp... megússzuk a 3. vh-t (legalábbis elnapolódik egyelerőle) lesz egy jó kis stabil (nak látszó légvár) világtengely legalább, amiből talán profitálunk mi is, kicsit csak kaszálunk és haszonélvezünk az idiotizmusukon, és lehetünk egy boldog jóléti adóparadicsom-banánköztársaság jellegű viktatúra... mint pl Azerbajdzsán vagy Türkmenisztán... a semminél végül is az is jobb... én már ezzel is kigyezem lassan ott tartok...
Ördögvadász
A cionista háborus lobbi meg örjöng. Éppen egy "Barátság Érdeme"-vel kitüntetett Putyin barát?
Még egy kemény dió lesz megszavaztatni Tillersont az izraeli szenátussal, de Trump merőben szembe mer nézni az Ördöggel és ezt jól csinálja.

Csak így tovább! Sok szerencsét és jó munkát kívánunk Tillersonnak!
namihami
De jó. Nem csak Magyarországon nevezik ki a hozzánemértő totális hülyéket a fontos pozícióba. Lassan igaza lesz a Vezénylőnek. Bizonyos dolgokban példát mutattunk a világnak. Itt az eklatáns példa.
karma1
Es meg trumpli vadolta azzal Clintont, hogy osszeborul az oroszokkal... O meg egyenesen kinyalja a segguket...
Jozefina
Valahogyan meg kell hálálni az orosz beavatkozást az amerikai választásokb Trumpf sikere érdekében.
Valószínűleg az első USA elnök, aki csalással, álhírek terjesztésével jutott hatalomra!!!,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél