53 éves korában meghalt George Michael, kétszeres Grammy-díjas angol énekes.

A hírt a poplegenda sajtósa erősítette meg, elmondása szerint az énekest otthonában érte a halál, békésen távozott az élők sorából – írja a BBC.

EZ OKOZHATTA GEORGE MICHAEL HALÁLÁT >>

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a mentők 13:42-kor érkeztek ki az Oxfordshire-i Goringban lévő címre, ahol semmilyen gyanús körülmény nem állt fenn. Itt található az a XVI. századi villa, ahol George Michael lakott.

Az énekes négy évtizedes karrierje során több mint 100 millió lemezt adott el. Egykori iskolai barátjával, Andrew Ridgley-vel alapították a Wham! nevű együttest, majd a nyolcvanas évek második felében szólókarrierre váltott.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
"békésen távozott az élők sorából", mint valami végelgyengülésben szenvedő öreg úr.
Na, ez az, amit nehéz elhinni egy 53 évesről.

Béke poraira.
eugen4402
@Szókrakész: Elszomorító, hogy mennyi kedvenc kapott "behívót" csak 2016-ban... Péter bácsi erősíteni akarja a Jók Csapatát, és mi kiszolgáltatottak vagyunk, mert bárkit bármikor átigazolhatnak. Mellesleg én is itt udvariaskodok a lét-és nemlét küszöbénél: magam elé engedek mindenkit, akit tudok, de tudom jól, nincs menekvés... "Ha menni kell, hát menni kell..!"
Szókrakész
@eugen4402: Biztosa ott is egyre több őrző-védő kell a Mennyország határaira ebben a megtébolyult világban. Kerítésre nem futja, vagy nem akarnak?
Nagyon sok tiltott határátlépőt várhatnak, hogy ekkora a mozgósítás.
eugen4402
@Szókrakész: Nem könnyű feladat ám a Mennyország zöldhatárait védeni. Tűzparanccsal semmire se mennek: holtakra hiába lőnek élessel...
csa-csa
egyik nagy kedvencem volt. nagyon sajnálom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.