Egyetlen igazán híres sztárt sem sikerült levadásznia az új amerikai elnök, Donald Trump beiktatási ceremóniáját megelőző koncertekre. Barack Obama beiktatásain például olyan nevek szerepeltek, mint

Beyoncé, Aretha Franklin,  Jon Bon Jovi, Stevie Wonder, vagy Mary J. Blige.

Trumpnak pedig egyelőre olyanok jutottak, mint:

Toby Keith, Jon Voigh, Lee Greenwold, Doors Down

Ne magát hibáztassa, ha még nem hallott volna róluk, az Egyesült Államokban sem számítanak első vonalbeli előadóknak. A Trump-csapat olyan sztárokat próbált megnyerni a koncertre, mint Céline Dion, Elton John, Andrea Bocelli és Garth Brooks, de mind nemet mondtak.

Nem akarnak fellépni a híres előadók Trump beiktatásán

Andrea Bocelli (Fotó: GIUSEPPE CACACE / AFP)

Ellenben a beiktatás napján lesz egy Trump-ellenes nagy vonulás Washingtonban, nőjogi aktivisták és feministák szervezésében, ahol fellép Katy Perry és Cher is.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
"Ötszáz,bizony,dalolva ment
Lángsírba velszi bárd
De egy sem birta mondani
Hogy:éljen Eduárd!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Szókrakész: Ne tedd, ne betegedj meg! A masik hsz-edhez: ezt most nagyon komolyan kerdem: tudsz valakirol konkretan, hogy idemenekult?
Csaxolok: barki, aki azt hiszi, hogy Uj-Zeland a kejmamor netovabbja a megelhetesre ill. a letelepedesre, DE a jelenlegi otthoni eraban a futyiszt vagy a jobbikot szolgalja, igen kurvara meg fog lepodni!
Penzzel ugyan be tudnak jutni az orszagba, de fognak kerni toluk nagyon reszletes eletrajzot, erkolcsi bizonyitvanyt (na, ezt a sintersanya akar sorozatban is kiallitja majd nekik), de itt nagyon komoly nemzetbiztonsagi atvilagitas van, nyilatkozni kell mas orszagokban levo bankszamlakrol, vagyonrol, es foleg, hogy milyen tevekenyseget folytattak otthon a megelhetesert.
Ha exponalt nevekrol van szo, nem fogjak beerni egy egyszeru formanyomtatvany kitoltesevel, mert ez nem ad teljes kepet a bevandorolni akarorol.
Tudod, amikor a lanyom ferjhezment itt, mar joval a kijovetele utan, es letelt neki az 5 ev, ami utan benyujthatta az allampolgarsag iranti kerelmet, akkor ilyen kerdesre is kellett neki valaszolnia: "Milyen a ferjevel a publikus szexualis elete?"
A lanyom kopni-nyelni nem tudott, persze, azt sem tudta, hogy mit feleljen erre, igy felhivta a bevandorlasi hivatalt, es megkerdezte, hogy mit ertenek ezalatt a kerdes alatt, mire a bornirt ugyintezo csak annyit mondott, hogy hat azt, hogy megfogjak-e az utcan vagy etteremben egymas kezet, csokolodznak-e nyilvanosan, egymas mellett ulnek-e az etteremben, vagy egymassal szemben, stb...Megkerdezte azt is, hogy ugyan mar, ezt miert kell leirnia? Mire az eloado mondta, hogy nehogy kideruljon, hogy csak kamubol hazasodtak ossze, mert rengetegen megteszik. ill. megtennek ezt, de ezt a bevandorlasi hivatal nem engedheti meg, mert ez buncselekmeny,.
A lanyom persze megfelelt ezutan a kerdesre, Van egy komplett kerdescsoport, ami kifejezetten politikai szervezeti tagsagot, katonasagot vagy mas katonai szervezettel valo kapcsolatot firtat. Es nincs kibuvo: mindennek utananeznek...
Szókrakész
@karma1: Amerikai, kanadai és egyéb nagy cégvezérekre, politikusokra és banki főgórékra gondolok.

Szedem össze a listát.
Az tuti, hogy a Bush család Paraguayban vettek hatalmas birtokot, saját kis folyóval, hogy a vízellátás is biztosított legyen.
Mellette Közép-Amerikában is bevásárolta.
Rengeteg "vezér" pedig földalatti luxusbunkert vett, vagy hatalmas földalatti bunkervárosban.

Amúgy van egy még a "hidegháborúban kötött egyezmény, miszerint Amerikában a 45. és 50. szélességi fokok közti terület green zone lett
Ide nem dobnak atombombát.
A "Nagy" ellenségek igaz?!?!?!
De azért óvják egymást.
Ezért az összes politikusnak, komoly szervezetnek van ott hide out helye..
teuton
@Szókrakész: Latom mostmar, veled ertelmetlen dolog szobaallni, vagy egyre reszegebb/drogosabb vagy, vagy egyre hülyebb. A legfrissebb ertesüleseid pedig egyenesen Szaniszlotol szarmazhatnak, aki köztudottan jo kapcsolatban all a hatterhatalamakkal es a vilag összes titkosszolgalataval, akik elsökent öt -meg mostmar teged is!- ertesitenek a titkos terveikröl...
Szókrakész
@karma1: Egyébként ilyenekre gondoltam.

propeller.hu/nagyvilag/3261125-korrupcios-botrany-del-koreaban-letartoztatjak-samsung-vezetojet

És ez a jéghegy csúcsa.
A kenyér és cirkusz showeleme.
A nagy része titokban fog zajlani.
karma1
@Szókrakész: Ugye azt meg Te sem hiszed el, hogy azert, mert ket nagyhatalmi vezeto egymast riogatja atombombaval, de kozben megegyeznek, hogy egy bizonyos helyre nem dobnak le atombombat, attol meg ugyanugy megdoglenek tole, ha azt az atomot mondjuk ezer kilometerrel odebb dobjak le?
Hanyszor kell mar emlekeztetnem Teged es masokat, akik nem gondolnak vegig neha dolgokat, hogy nibncs az a hatasos atombunker, ahol 30-40 evet a hatralevo eletedben le tudnal elni fitten, egeszsegben?

Az atom NEM valogat, mindenkit elpusztit rovid es hosszutavon egyarant, ha barki is ledobja azt, legyen az putyin, trump, hulyegyerekfrizuras kimdzsongun!
Dr plágium
Majd Fási fellép neki (Zsülikével) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.