Németországban a lakosság csaknem kétharmada szerint jó kancellárjelölt a szociáldemokrata párt (SPD) számára Martin Schulz, választói támogatottsága pedig megegyezik a hivatalban lévő kormányfő, Angela Merkel támogatottságával - mutatta ki egy csütörtökön ismertetett felmérés.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Ez azért nagyon érdekes részeredmény, még bármi lehet belőle. Merkel sokéves császársága megy a kukába az még érthető lenne, de, hogy egy Martin Schulz legyen az utódja???
Eladott Ország
A német szocialista képviselő Martin Schulz parlamenti honlapján olvasható önéletrajzából kiderül, érettségi vizsga nélkül tölti be az Európai Parlament elnöki tisztét. Más forrásból úgy tudni, a 11. osztályból azért bocsátották el, mert kétszer megbukott. A falu egyetlen rendőrének gyermeke, szolgálati lakásban nőtt föl, máig „kis proletárnak” nevezi magát. Ezen az estén holtrészegen jött haza, majd további fél üveg Martinit döntött magába. 24 éves, munka, barátnő, életkedv nélkül, tartozásai vannak és alkoholista" + 8 osztály
A szociáldemokrata párt -nál (SPD) a jelszó: világ alkoholistái gyülekezzetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.