Az elbocsátott James Comey kellemetlen feljegyzéssel állt elő. Kellemetlen feljegyzéssel állt elő a Szövetségi Nyomozó Iroda (FB)I hirtelen elbocsátott igazgatója. James Comey szerint Donald Trump arra kérte februárban, hogy állítsa le az őt és tanácsadói körét érintő lehetséges orosz kapcsolatok körüli vizsgálatokat. Az Egyesült Államok akkor három hete beiktatott elnöke erre azután kérte Comey-t, hogy már lemondásra kényszerült Trump nemzetbiztonsági tanácsadója, Michael Flynn. Az amerikai sajtóban megjelent feljegyzést Comey rögtön a februári kérés után készítette. Mivel a vizsgálat nem állt le, sőt, annak tényét az FBI igazgatója nyilvánosan is elismerte, tovább erősödik a gyanú, hogy Trump valóban politikai okokból, az őt érzékenyen érintő vizsgálat leállítása céljából mozdította el Comey-t.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Talán megkezdődött a republikánus hatalomátvétel? A Twitteren megállás nélkül ömlenek a hírek a Fehér Ház válságos állapotáról. Trump helyzete szinte percről percre romlik.
lópicigáspár
Üzletember, csak kérdés mikor fogja eladni az USA-t.Érdemes beleolvasni a wikibe. Nagyapja borbély, plusz kupleráj tulaj, az apja sikkasztó...
bencemacska
@lópicigáspár: ma07:52
Lehet, hogy már el is adta, csak a vevő még vár a bejelentéssel?-:)))
colibri
Nem tudom ki mit gondol az új amerikai elnökről, nekem első meglátása óta nagyon nem jön be. Az elmúlt 100 egynéhány napja a hatalomban sem változtatott a róla kialakult képen. Azt mondták, az amerikai népnek elege lett az elitből, ezért választották Trumpot. Akkor most nem az elit van hatalmon, csak a bunkó, tahó viselkedésű milliárdosok? Kérdés, ők hova tartoznak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.