Ahmed H. első fokon terrorcselekményért 10 év börtönre ítélt szír állampolgár az utolsó szó jogán mondott beszéde a Szegedi Ítélőtábla előtt. Adam Csillag. Kérlek oszd meg, ha nem az MTVA-ból tájékozódsz! 2017 június 15. Ahmed H. első fokon terrorcselekményért 10 év börtönre ítélt szír állampolgár az utolsó szó jogán mondott beszéde a Szegedi Ítélőtábla előtt Youtube /13 perc/ minute

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Most újratárgyalják Ahmed H. ügyét. A felvételért köszönet korunk krónikásának, Ádám Csillag-nak.
Manhattan
Kaptam egy megbízást, és elvállaltam az ügyet – nyilatkozta Bárándy Péter ügyvéd az Ahmed H. ügyével kapcsolatos másodfokú eljárás kapcsán a 24.hu-nak. Hozzátette, hanganyagok bizonyítják, hogy védence csitította a tömeget, azt azonban az elsőfokú bíróság nem vette figyelembe.
A 24.hu kérdésére elmondta, nem egy terroristát, hanem egy embert véd, akiről elsőfokon kimondták, hogy terrorcselekményt követett el, holott véleménye szerint ez vitatható. Hozzátette, az elsőfokú ítélet egy rossz, szakmailag nem kielégítő ítélet, mivel a bíróság csak azokat a bizonyítékokat vonta az értékelési körbe, amelyek a terrorizmus bűncselekmény alátámasztásához szükségesek.
Manhattan
@durbincs: Nem csodálom, hogy morcos a Fidesz tábor. Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta. Na, meg Soros papa. )
F_Viktor
Ez alapján Toroczkai László miért nem terrorista? Miért lehet a jobbik egyik alelnöke, miközben több felvételen volt látható, hogy 2006-ban ő buzdította a tömeget a TV székház ostromára!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.