Feleségül vett egy Maria Isabel nevű nőstény krokodilt Joel Vasqez, egy mexikói halászvároska polgármestere, hogy így hozzon szerencsét az ott lakóknak.

A több mint 200 éves hagyományra visszatekintő esküvő előtt a krokodilt megkeresztelték és menyasszonyi ruhába öltöztették.

Krokodilt vett feleségül egy mexikói polgármester

A Mexikó délnyugati részén fekvő, San Pedro Huamelula nevű, nagyjából nyolcezres lélekszámú városban 1789-ben tartották az első krokodil-polgármester esküvőt, és azóta minden évben megrendezik.

A helyiek szerint a rituálé miatt sokkal több tengeri étel jut majd az asztalukra. A menyasszony nehezen mondhatná ki a boldogító igent, a pofáját ugyanis szorosan összekötözik, mert bár kicsi, meglehetősen veszélyes.

(ma.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azért az orális szexre kíváncsi lennék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
A vacsora farokharapással kezdődik, így elmarad a nászéjszaka.
lópicigáspár
Nem kell itt hisztizni kedves férfitársaim! Tegyük szívünkre a kezünk, mi sem vagyunk szerencsésebbek! De a szerelem a legfontosabb! www.forcesofgeek.com/wp-content/uploads/2014/01/shrek-donkey-and-dragon.jpg

:))))
simmering73
Ezek szerint ott a szodómia törvényes.
Desischado
@Eladott Ország: Besírok, ez király volt! (könnyeit törölgeti a kacagástól) Nekem az a véleményem, hogy nagy az isten állatkertje!
Eladott Ország
@simmering73: index.hu/kulfold/sodomy0626/
Az amerikai Legfelsőbb Bíróság eltörölte a homoszexuálisokat sújtó, úgynevezett szodómiatörvényt Texasban. A testület szerint a jogszabály alkotmányellenesen avatkozott bele az emberek magánéletébe. A Legfelsőbb Bíróság 6-3 arányban szavazta meg a texasi szodómia-törvény eltörlését, mert az megsérti az emberek magánélethez fűződő jogait. Ezzel felülbírálta a texasi fellebbviteli bíróság döntését, miszerint a törvény "az állam érdekeit és a közerkölcsöt védi". A mostani döntés egyben próbája volt annak is, hogy a másik tizenhárom államban érvényben lévő ugyanilyen törvény vajon alkotmányos-e. Ezekben az államokban ugyancsak bűntettnek számít az azonos neműek közti szexuális kapcsolat, mindkét fél beleegyezése esetén is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.