A Csupasz pisztoly Nordbergje 2008 óta ül a rácsok mögött, és akár már októberben szabadulhatna, de elkövetett egy ostobaságot.O. J. Simpson maszturbált a cellájában, amire csúnyán ráfázhat

SAM MIRCOVICH / POOL / AFP

Egy női (!) börtönőr vette észre, hogy O. J. Simpson tiltott dolgot művel cellája rabságában. A színész-focista dacolva egy 2003-as tiltó rendelettel önkielégítést végzett, ami súlyos szankciókat vonhat maga után. 

A Daily Mail azt írja, a törvény ugyan szexuális erőszakról és közösülésről szól, de sok államban a maszturbálást is egy kalap alá veszik ezekkel. 

Simpson ügyét épp ma tárgyalják újra, és megeshet, hogy elnapolják a szabadlábra helyezését, vagy legrosszabb esetben le kell ülnie a korábban kiszabott 24 éves büntetését.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Miniszterelnökünk is folyamatosan ezt csinálja, ezért van mindig zsebben a keze...Remélem, ő is csúnyán ráfázik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
Miniszterelnökünk is folyamatosan ezt csinálja, ezért van mindig zsebben a keze...Remélem, ő is csúnyán ráfázik...
namihami
Hát igen, ez az emberi irígység. Feljelentette a smasszercsaj, mert elszórta az anyagot, ahelyett neki adta volna. Majd most megtanulja, hogy ne Marokmarissal dolgozzon, ho börtönőr nénik is kéznél vannak.
szep napot
Rajottek (mar reg), hogy egy aljas gyilkos. Megprobaljak benntartani.
KisGenyo2
@szep napot: "Rajottek" No azért ez jogállamban nem így megy... A középkorban még belefért. Ugye azt meg nem sírod vissza?
Jozefina
Ekkora baromságot!!! Mégis mit csináljon??? Érdekes, hogy akik csicskáztatják, megrőszakolják cella társakat az bocsánatos bún???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.