Anglia - Egy perverz férfi a buszon mutogatta a nemi szervét, amit egy kislány is végig nézett. Ramzi Selim kétszer is nyilvánosan önkielégített a buszon, az egyik alkalommal egy 7 éves kislányt bámulva simogatta magát. A 31 éves férfi akkor bukott le, amikor a rendőrség által nyilvánosságra hozott felvételen felismerte a saját terhes felesége, aki azonnal jelentette őt a hatóságoknál. A férfi a rendőrségen azzal magyarázta tettét, hogy mentálisan teljesen össze volt zavarodva, de a bíróság így is elfogadhatatlannak tartotta Ramzi viselkedését. A perverz Ramzit 9 hónap börtönre ítélte a bíróság, valamint 7 éven át lesz a szexuális zaklatók nyilvános listáján.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
európaiakként csak segíteni kell rajta. Nyilván a heréi okozzák a gondot. Vegyék ki belőle, de veszélyes hulladékként azonnal semmisítsék meg. Esetleg ő maga is megeheti.
Fradigege
És hol marad a farok nyísszantás. Nem lesz akkor mentálisan összezavarodva.
Equus
@Fradigege: irányt mutató lenne a többi kecskebaszónak
Equus
@durbincs: 21.48 nyilván tetszett nekik
lópicigáspár
Gondolom elvesztette az anyja felravatalozásán készült képet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.