Éles bírálatok érték szombaton Thomas de Maiziere német belügyminisztert a CDU/CSU pártszövetség soraiból, amiért a kereszténydemokrata (CDU) politikus a héten mondott egyik beszédében késznek mutatkozott muzulmán ünnepek németországi bevezetésére. A belügyi tárca vezetője egy csütörtöki kampányrendezvényen Wolfenbüttelben késznek mutatkozott arra, hogy Németország egyes régióiban muzulmán ünnepeket vezessenek be. Mint fogalmazott, mindenszentek is csak azokon a német területeken ünnepnap, ahol sok katolikus él. „Ahol sokan laknak muzulmánok, miért ne lehessen elgondolkodni muzulmán ünnepek bevezetéséről?” – kérdezte. Felvetése nagy vihart kavart az Angela Merkel német kancellár vezette CDU/CSU pártszövetségen belül a jövő héten kezdődő kormányalakítási tárgyalások előtt. „Keresztény örökségünk nem képezheti alku tárgyát” – jelentette ki Alexander Dobrindt volt közlekedési miniszter, a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) parlamenti csoportjának vezetője a Bild című német lap...

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Olyan randa felesége van ennek a palinak, hogy szerinte még a muszlim ünnepek is jobbak...
sokanvagyunk
A vasárnap a katolikusoké, a szombatisták tiszteletére (?) már úgy-ahogy megjár, most a péntekisták is várják a szabadnapot, már csak ünnepnapokká kell nyilvánítani őket - a maradék többi napra is vannak tervek... :)
Pálinkás Pál
No halljam libsi megmondók...véleményetek???Ide vezet a ti szabad,mindenki egyenlő elvetek!!!Undorító ez a pali...mint azok akik pátyolgatják ezt a sok beszabadult férget!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.