Hol máshol jelentette volna be, mint a Twitteren?

Twitteren jelentette be Donald Trump amerikai elnök, hogy nyilvánosságra hozhatóak a Kennedy-gyilkosság eddig titkosítás alatt lévő nyomozati anyagai, írja a CNN-re hivatkozva az index.

A rengeteg iratot a nyomozás lezárása után titkosították, de 1992-ben a titkosítási törvény hatályát vesztette, azzal a kitétellel, hogy 25 évig még nem hozhatóak nyilvánosságra az akták. Ez a határidő jár le október 26-án, csütörtökön. Az elnök dönthetett volna úgy, hogy újabb titkosítást kér az anyagokra, de Donald Trump úgy ítélte meg, hogy erre nincs szükség.

Kinyitja Trump a Kennedy-aktákat

Fotó és nyitókép: youtube

Nem csak 60-as évekbeli papírok szerepelnek az aktákban, vannak köztük olyanok, amelyek a gyilkosság után 30 évvel, a 90-es években készültek, írja az USA Today. Ennek az oka, hogy Oliver Stone rendező 1991-ben készített filmet a gyilkosságról, ami miatt újból komoly vita lett a nyomozásból és a titkosításból, és újra felerősödtek azok a hangok, amelyek valamilyen összeesküvést sejtettek a gyilkosság mögött, ezért újabb nyomozást rendeltek el, hogy megnyugtassák a közvéleményt.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
DON! Ha így haladsz, az ő sorsára juthatsz te is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Mi értelme van?Kennedy elnök meghalt ezen már a jó Isten se változtathat.Amúgy egy dokumentum filmben részletesen elemezték az elnök halálát és azt is elmondták.hogy az embereket csúnyán becsapták az egészségi állapotáról. Kb 5 évet jósoltak maximum kennedynek!Nagyon sok betegségben szenvedett sok gyógyszert szedett és lehet,hogy csúnyán fog hangzani,de megváltás volt számára az a golyó!
Az hogy ez a majom kinyitja az aktákat még nem jelenti azt hogy a 100%os tartalmat fogják a közönség elé tárni!Sőt kb ugyan azt fogjuk hallani amit eddig!Biztos volt oka hogy lelőtték de ezt soha nem fogják nyilvánosságra hozni!
kukac50
Magyarországon az olajszőkítés aktáit kellene !megnyitni, sok ártatlan ember szabadulna a börtönből!
peterkelemen
@rokker33: És te mint megvezethető barom el is hiszed amit egy dok. film próbál elhitetni veled. Gratulálok! :D Címeres ökör lett belőled :D
rokker33
@peterkelemen: Nem hiszem el amit egy dokumentum filmben mondanak nem is írtam sehol,hogy egy dokumentum filmnek hinni lehet,de az igaz ,hogy Kennedy beteg ember volt!Te meg nagy barom vagy,hogy ilyeneket írsz rólam!Nem ismersz engem meg a két témának amit Én leírtam meg amit Te állítasz semmi köze egymáshoz .Gratulálok én is hogy ember helyett egy f@sz lett belőled!!
nezelodo
Ha valódi megrendelő, és a valós történet nyilvánosságra kerülése valós veszély lenne, ugyanaz az érdekkör tenni is tudna ellene, és a szándék megtorlása is bekövetkezne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.