Az énekes annyira rossz állapotba került, hogy szeptemberben az intenzív osztályra került.

A portugál Salvador Sobral Amar Pelos Dois című dala mindenkit lenyűgözött a 2017-es Eurovíziós Dalfesztiválon – írja a blikk.hu. Bár az énekes súlyos szívbeteg, nem akarta, hogy emiatt emlékezzenek rá, így alig említette ezt akkor nyilatkozataiban.

Új szívet kapott az eurovíziós dalfesztivál győztese

Állapota viszont annyira komoly volt, hogy az év végéig mindenképp szívátültetésre volt szüksége. Szeptember végére az énekes állapota súlyosbodott, intenzív osztályra került, és azonnali orvosi segítségre szorult.

A férfi szívdonorra várakozott, a műtétet pedig nemrég végrehajtották rajta.Salvador jelenleg a kórházban lábadozik, orvosai szerint a beavatkozás jól sikerült, az énekes pedig jól van.

(blikk.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Hát nem tudom..ez az új trendi hogy k..cs..g formák lehetnek csak nyertesek???..
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Szerintem nem a kölalak a lényeg! Ha egy dal szép és jó,akkor azt énekelheti egy Notre-Dame-i toronyőr akkor is szép a dal.
Pálinkás Pál
@cikicakk55: Valóban énekelheti bárki,csak ha ilyen, nézni ne kelljen...
cikicakk55
@cikicakk55: Nem bántani akarlak Még is hogy nézzen ki szegény. Olyan országból joött ahol az emberek ilyen etnikummal rendelkeznek. Nekem a Goombay Dance Band a mai napig a kedvencem. Mikor legelőszőr láttam egy hanglemez borítón a fényképét azóta csak hallgatom őket.
Szeparepa2
Hát szegény, sajnos nincsenek jó esélyei. A szívtranszplantált emberek közül sajnos kb 10-ből 8 nem él tovább a műtét után 10 évnél (és minden második pedig 1 évet sem)... ha jól tudom... legalábbis eddig így volt... Nekem egy konkrét ismerős volt szívbeültetett ember, 25 évesen műtötték meg (tehát azt sem lehet mondani hogy már öreg lett volna), kb 9 évet élt még ő is, tehát pont eme statisztika megerősítője volt szegény sajnos. Egyszerűen hirtelen szívhalállal, az utcán összeesett, mire kiért a mentő, nem volt újraéleszthető... Egy végtelenül kedves szerény, bölcs és okos, egyetemi diplomás srác volt... most is könnybe lábad a szemem ha rágondolok, egyáltalán nem ezt érdemelte... a sok mocsadék szemét élősködő aljadék féreg, orbánféle patkány bezzeg él és virul, egyik sem bír megdögleni a kurva anyjukat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél