Ismeretelen repülőtárgyról készült felvétel került ki, amelyben eddig ismeretlen technológiáról számoltak be a Pentagon emberei.

A felvételt eddig a Pentagon fennhatósága alatt működő titkos ufókutató részleg, az Advanced Aerospace Threat Identification tárolta, amit 2012-ben szüntettek meg.

A lenti felvétel beszélgetéséből kivehető, hogy a pilóta először drónnak nézi a mozgó tárgyakat, de maga is meglepődik, amikor forogni kezdenek a repülő objektumok. Egy pilóta később megjegyezte egy amerikai lapnak, hogy:

„Ez nem evilági jelenség volt.”

„Fogalmam sincs, hogy mit láttam” – mondta Fravor parancsnok, aki az esetet észlelte és hozzátette, hogy a beazonosíthatatlan tárgy repülési képessége messze túlmutatott egy F-18-as kapacitásánál. Nem volt se szárnya, se rotorja, viszont úgy gyorsult, amilyet még sosem láttak azelőtt.

Fravor beszámolói után nem történt később vizsgálat a repülő tárggyal kapcsolatban, a férfi pedig visszavonulásáig a Perzsa-öbölben folytathatta a katonai karrierjét.

Címlapkép: Youtube

(The New York Times)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Soros ezzel fogja az országot megborítani migránccsal.
Én csaxóltam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Equus: A 115 -ös elem stabil. Már iskolás koromban is vártak errefelé egy stabilitási szigetet.

Amiről Te beszélsz az egy ciklotronban létrehozott alacsony atomsúlyú izotóp. Néhány atomot sikerült így előállítani amelyek hamar elbomlanak, hasonlóan az összes elem (radioaktív) izotópjaihoz.

A stabil 115 -ös atomsúlya = 299

Ez egy narancs színű, nagyon nehéz fémes elem.

Természetesen a kisebb atomsúlyú izotópok radioaktívak, elbomlanak. A nagyobbak is.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Te hivatkoztál a Googlera - parasztcsávó!

Látod kis hülyém? " a szenzorokat a kontrollált légzéssel meg lehet téveszteni, de az életfunkcióival nem lehet mit tenni, a pulzust és a vérnyomást nehezen lehet átvágni."

Azért alkalmazzák az oroszok, a CIA, az FBI és az NSA meg egy halom más szervezet, mert egy nyugdíjas rendőr szerint át lehet verni - mi? Ezt is csak a te egyszerű agyad képes befogadni!
Arról pedig kiokosítottalak, hogy miért nem önálló bizonyítási eszköz, a személyi szagmintával együtt!
Kis amatőr gagyika, mit gondolsz, miért több órás -általában 5-6 órás!- a poligráfos teszt? Pontosan azért, hogy a páciens ne legyen képes több órán keresztül befolyásolni a vegetatív idegrendszeri jelzéseit! Az ellenőrző kérdések sora pedig végtelen - kis hülyém!
Kis hülyém, ez a helyzet, abba kell beleugatnod, amihez egy kicsivel többet értesz, mint más!

Te az életben nem láttál poli-vizsgálati eredményt, de vizsgálatot sem, ezért vagy bedőlős a baromságoknak!
Azt soha nem állította senki, hogy 100 %-os a vizsgálati eredmény, ugyanis ezt az eredményt csak egy másik poligráfos vizsgálattal lehetne ellenőrizni, ami ettől még nem lenne objektívebb - ahogy már tegnap kiokosítottalak ebben a részben - és hosszú időkiesés után lenne célszerű megismételni!
Tanujjá és ne dőlj be minden ovis sajtós mesének! A mai napig alkalmazzák a felderítésben, mint ahogyan a profilalkotást is, mind a kettő irányt mutat a nyomozásnak és nem a tettes nevét dobja ki!
Remélem segítettem rajtad!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: No akkor hogy mondjak valamit...simán átverem a vérnyomásmérőt is...mellesleg ha már előhúztad a titkosszolgálatokat..külön tanítják nekik hoigyan verjék át a poligráfot..de segítek neked...ha 20 -nál több lenne az IQ-d...akkor talán te is képes lennél rá...de csak egy egyszerű példa egysejtű..elég ha felhúzod magad a poligráfos vizsgálat alatt,és máris értékelhetetlen eredményt fog produkálni.. a kérdésekről meg csak annyit...kis gyakorlással bármilyen hazugságot elő tudsz adni igazként...ezzel a témát befejeztem veled...nem vetted még észre hogy veled mindenki kötekszik,olyan marhaságokat adsz elő tényként???Ráadásul még büdös migránspárti libsi is vagy,ne csodálkozz!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Látod, mekkora ökör vagy, minden szart kritika nélkül felnyalsz és a logikai képességed sem változott!
Mert mi a lószarra használnának egy ketyerét, ha simán át lehet verni?
A gyakorlati oldalát nem tudom veled tárgyalni, mert inkompetens vagy a tárgyban, ezért jeleztem, hogy a büdös életben nem láttál egy polis kiértékelést és vizsgálatot. - csak a filmeken, a kettő nem ugyanaz!
- a vizsgálati időtartamot már írtam, de úgy tűnik bonyolult volt számodra,
- az ellenőrző kérdések végtelenjéről is írtam, az is bonyolult volt neked,
- továbbá a kérdések feltevésének gyorsasága/késlekedése is az ellenőzést szolgálja,

Két esetben felesleges a poli, a masszív alkoholisták esetében és a pszichés torzulásos betegségben szenvedők esetében, de ezt a hatóságok amúgy is elkerülik.

Annyira kis butácska vagy, hogy még véletlenül sem vetődik fel szűk agyadban a poligráf széleskörű, elterjedt alkalmazása, amely egyenesen ellentmond a marhaságaidnak, mert milyen jelentősége lenne annak, ha egy falusi búcsúban is át lehetne verni a ketyerét?

".kis gyakorlással bármilyen hazugságot elő tudsz adni igazként.." ennyire hülye vagy a kérdéshez, pontosan ennek a kockázatát hivatott elkerülni a poli!
Úgy tűnik, menekülsz, csak nem beláttad, hogy marhaság volt belebölcselkedned egy téged meghaladó témába?
Ennyire nem vagy képes logikusan gondolkodni!

Máskor is segítek rajtad, csak szólj! ( Annak örülök, hogy végre rátaláltál a keresés módjára!)
Pálinkás Pál
Nos majomteve...a poligráfot mindenhol inkább ártatlan emberek kizárására használják...mert azok nem dörzsöltek,és általában nem hazudnak...de veled felesleges vitatkozni...hiszen egy cigány képén is csak a sapkát veszed észre...dagonyázzál csak a libsi álomvilágodban...nem irigyellek,aztán mindig valahogy a ti libsi sírásotokat lehet hallani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.