Orosz és magyar felmenőkkel rendelkezik az ékszerbizniszben meggazdagodott, politikailag szinte teljesen szűz új amerikai nagykövet. Ő lenne, aki elmozdítja a mélypontról az amerikai-magyar kapcsolatokat?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

endeavor
1. Van egy tippem, de nem tudom, hogy fogalmazzak finoman, hogy ne tűnjek antiszemitának.

2. Ránézésre (az a fránya előítélet), sajnos ez pénzért mindenre kapható lesz, vagyis nem lesz kritikus orbánnal és az országdúlásával szemben, mint az elődei.

3. 78 évesen kezdő politikus? Izé... Aha... Szerintem ez nem a tisztelet jele Magyarország felé (félúton).

4. Nincs negyedik. Ez a három pont van, amit érdemes tudni erről az "Az"-ról.

Amerikábú gyüttem, mösterégem címere: BULLSHIT
wagabund
"Kérdés, hogy a zsidó származású Cornsteinnek mennyire veszi majd be a gyomra a STOP SOROS szintű kormányzati kampányokat."

ez a kérdés szarkeverés... ugyanis az érkező nagykövet jobban tudja, mint mi, hogy Soros mi mindenben sáros...úgyhogy nem fog tiltakozni...széles mosolyú kézfogások, pohárköszöntők, majd szálláshelyére hajtat, oszt jóccakát.

Azért mert kezdő, ki van dörzsölve rendesen. Amerika nem fogja égetni magát. Trump nagyon jól tudja, ki jön ide..majd' tíz percet beszélgetett vele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.