Lassan egy éve áldatlan állapotok uralkodnak a városközpontban található St. Maximilian nevû parkban. Lassan egy éve áldatlan állapotok uralkodnak a Brüsszel központjában található St. Maximilian nevű parkban 300-400, ismeretlen személyazonosságú, afrikai migráns miatt. Theo Francken, belga menekültügyi és migrációs államtitkár igyekezett rendet teremteni, azonban nem várt ellenállásba ütközött a liberális politikai elit és médiavilág köreiben. Hogy miért, az teljességgel érthetetlen, hiszen két éve éppen Brüsszel szenvedte el a XXI. század egyik legnagyobb európai terrortámadását. A belga emberek biztonságot várnak, és szerintük az azonosítatlan emberek komoly veszélyt jelenthetnek.

(Forrás: origo.hu, 1magyar által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Ki beszél helyi sajtóról???A hírt nem az origó szopta a kisujjából...mellesleg mutass egy olyan libsi lapot ami valós migránshíreket mer közölni,másnap a firkász már be lenne fenyítve!!!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: De nagy barom vagy te...de jó is lenne a te kertedben kempingeznének aztán és???A migránsok előtt a teféléket kéne kiszórni Európából,legalább nem lenne pofázás amikor hazahajtják a csürhét!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Mr. Majré! Összehugyoztad magad?
Ha megengedem neki, miért ne? Mi a kifogásod szivi?
Felléptek a hatóságok?
Akkor te mit hőbörögsz 1353 Km-ről?
Orvosod mikor rendel ismét?
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: Én szóltam, hogy nem tudnak róla! Egyébként az origo amit ír arról csak annyit, hogy időnként előfordul, hogy csak kicsit hazudnak! =))
Figyelj ők nem Orbánia, ahol hülyeségekkel lehet telerakni a médiát! =))
Nessy
Ennyivel volt "elegánsabb " a Kossuth téri kemping. Ott tudva levő volt a hívek miben léte!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: De mint írtam,és dokumentáltam is,nem az origó találta...cezt csak úgy a tárgyilagosság kedvéért,! Hozzá sem szóltam volna ha nincs külföldi forrás...de van ..és még nem is orosz!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.