A brit királyi család újabb taggal bővül. 

Nemrég házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle, most pedig azt közölte a királyi család, hogy a hercegnő áldott állapotban van és jövőre gyereket szül.

Hoppá! Meghan Markle terhes, tavasszal érkezik a királyi baba

Fotó: MTI

A kétsoros közleményből egyelőre csak annyi derül ki, hogy a gyermek érkezése tavasszal várható.

Harry herceg – II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia – május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában. Az esküvő után az uralkodó a Sussex hercege és hercegnője címet adományozta nekik.

Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
@volvós: Azért van némi különbség, mert Harry herceg nem egy randa vén hörcsög, hanem épp ellenkezőleg, egy fiatal, jó kiállású legény, ha nem lenne herceg, akkor is bele lehetne szeretni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
relatív
Ez a kör abból él ilyen jól, hogy mindenféle emberek mindenféle véleményt mondhatnak róluk a média állandó jelenléte - és a magánéletük legkisebb ( esetleg féltett ) részét IS kiteregető -azt a nagyvilágnak teríti. Hogy aztán a ' kirakat ' - ebből él a média - mögött mi zajlik az már a nagyérdeműre nem tartozik.
volvós
@Macskaszem: én csak a hasonlatosságot említettem...bocsi
colibri
@volvós: 10:58 A hercegnő augusztus 4-én betöltötte a 37. évét, többek között ezért is valóban ügyes lány, és klassz, hogy ilyen jól összejött neki minden 2018-ban. Reméljük, tartós lesz a boldogsága.
karma1
Mondjuk a baba OSZRE varhato, dehat a firkasz tutira nem allt a kiralyi par mellett a gyertyaval... Ha meg nem allt ott, akkor legalabb az angol forditas lehetne pontosabb
karma1
@Desischado: Mindkettojuknek nagyon nagy lepes volt, - megerte,... Nagyon aranyos a csaj, pontosan illik a bohokas Harryhez. Tegnap erkeztek Ausztraliaba , utana jonnek ide is, - ilyenkor az a divat, hogy az uj hazasok vegigjarjak az egesz angol birodalom osszes orszagat. Biztosa n mennek Indiaba, Kanadaba is, ...:o))) En is csak gratulalni tudok nekik...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.