S EZ NEM AKAR TALÁLKOZNI ŐFENESÉGÉVEL??? Amolyan fake news. Gyakorlatilag bebizonyosodott, hogy Donald Trump vasárnapi Twitter-bejegyzésének tartalmával ellentétben nem született konkrét megállapodás az USA és Kína között az autókat és autóalkatrészeket érintő vámok csökkentését illetően - foglalja össze a helyzetet a CNBC. Az elnök tegnapi ködösítése után már sejthető volt, hogy olyan dologgal dicsekedhetett, ami meg sem történt, amolyan fake newst gyártott.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na neki van még mit tanulnia Őfeneségétől,

az amcsi nagykövet hasonlóságokat fedezett fel közöttük

A CNBC járt után, hogy a derék amcsi elnök bizony – már megint – egy méreteset hazudott. Nagy büszkén azt állította, hogy ő bizony megoldott egy fontos problémát mikor Hszi Csin-ping kínai elnökkel Buenos Airesben két és fél órán keresztül tárgyalt. Nos – mint kiderült – csak annyi történt, hogy a tényleg beszélt a kínai partnerével és szóba került a inkriminált ügy is, de csak annyi történt, hogy megállapították: majd érdemes lehet vele foglakozni.
Nos ez a derék politikus nem akar találkozni ami daliás félistenünkkel? Pedig lenne mit tanulnia tőle. Már csak abban is, hogy mennyivel nagyobbat és pofátlanabbul hazudik, de mikor szólnak, hogy te Viktor ez nem stimmt, akkor arrogáns módon kibök valami baromságot, „Na és?” jelentéssel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.