Az EU-ügyi miniszterek keddi találkozóján napirenden lesz Magyarország és Lengyelország jogállamisághoz kapcsolódó ügye, illetve a következő hétéves költségvetésről is vitáznak, benne az uniós értékek betartásához kötött uniós pénzekről is.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az csak egy dolog, hogy ellopjuk

azonban a tőlük kapott pénzből őket szapuljuk

A nap egyik vezető híre: „Az EU-ügyi miniszterek keddi találkozóján napirenden lesz Magyarország és Lengyelország jogállamisághoz kapcsolódó ügye, illetve a következő hétéves költségvetésről is vitáznak, benne az uniós értékek betartásához kötött uniós pénzekről is.”!
Már az is igazán árulkodó, hogy ártunk és qurmányunk ezerrel kampányol az ellen, hogy az európai polgári értékek ignorálása miatt az ezek megerősítését célzó pénzekből kevesebbet kapjunk. Nem is beszélve arról – ez a legfőbb gond – hogy ezek nagy része a csókosok zsebében landol-.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.