Az illegális bevándorlók visszaélései miatt lassan kezelhetetlenné válik a helyzet Németországban – írta elemzésében a Századvég Alapítvány.

Az migráció árnyoldalainak tekintetében Németország az "állatorvosi ló".

Az ottani migránsok "trükkjei" és a látható biztonsági kockázatok jelzik, mekkora veszélyt jelent az európai országok biztonságára és szociális alrendszereire a harmadik világbeli országokból érkező parttalan migráció – írták.

2016. június 30-án mintegy 550 ezer jogerősen elutasított menedékkérő tartózkodott Németországban, közülük 406 ezren már több mint hat éve

- olvasható a közleményben.

A Századvég Alapítvány számos más adattal mutatja be a német migrációs helyzetet, az illegális bevándorlók gazdasági hasznához fűzött reményeknek ellentmondó adatokat.

A migrációnak az a fajta megközelítése és kezelésmódja, amelyben a német elitek az elmúlt fél évtizedben hinni akartak, sehová nem vezet, és hosszabb távon éppen ez lesz, ami aláássa majd a német gazdaság versenyképességét és a jóléti államot

- fogalmaztak.

"Ha a német elit ezen a tévúton halad tovább, Németország a továbbiakban megszűnik a rend és a biztonság országának lenni" – tették hozzá.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok