A CEU budapesti működésének megmentésében a világ egyik legismertebb egyeteme, a Stanford is szerepet kaphat – nyilatkozta a Népszavának Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője.

Az EPP-csúcsjelölt megint keményen beszólt Orbán Viktornak

Az EPP-csúcsjelöltje egyebek mellett elmondta: a néppárt világos és határozott döntést hozott, amikor felfüggesztette a magyar párt tagságát. A döntés üzenete: nem Orbán Viktor fogja meghatározni a pártcsalád politikai irányvonalát és jövőjét, hanem az EPP hangadó személyiségei, akik közé – Angela Merkel mellett – önmagát is sorolja. 

A Fidesz kizárásának a lehetősége az asztalon van, efelől senkinek ne legyen kétsége

– fejtegette Weber.

A frakcióvezető hosszan beszélt a CEU budapesti működésének "megmentésére" kidolgozott tervéről, amely magas színvonalú együttműködést irányoz elő a Közép-európai Egyetem, a Müncheni Műszaki Egyetem és az amerikai Stanford Egyetem között.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: O.V. "hűséges" az Unióhoz az utolsó ellopható eurocentig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Akárcsak TE vagy kretén, narancsos seggnyalodósó, állandóan szaros pofáju, meleg gyökér!!!
tulipan
@durbincs: Te kretén narancsod seggnyaló, szaros pofájó, bűzös agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot L 1 baJ az, AZ,végleg, ÁLLANDÓSULT!!! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ?tE NYÁLAS, láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ? Azt' mond mán',a
Shikartival jól megvagytok ugye, nyálasan-taknyosan?? Azt az a másik játszótársad a Verőce21 hová lett??
tulipan
@durbincs: Há' mi van má megint, te tökkelötütt, hasadt agyú,szaros pofázmányómá, Sügér??? Szokás serint, megint nincs semmi picsognivalód. onnan a messzi román, Ploestiből, a mélyíségbe beásott bányaíkecódból? Há' mé newm nbyalosd akkó némán azt a dagadt seggeket?Erre sem tanítottak meg a drága jó, román szüléid, hogy a pofád zabálásra használd és ne ostoba, neveletlen, pimaszkodó, narancsködös, nyivákolásra! _3016
Foxley
Nahát pont ezèrt nem kell seggfej húzz el a picsába, azt nyissál Brüsszelben vagy 20 fiókot belõle.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, te kretén topa. narancsok seggynalja,félfaroknyi Sügér, ott, abban a denevérszarosk, éjsötét ploesti bányakecódban? te ugye a vizelet virtuoze ? azért is vedeled olyan mértéktelenül a saját "gyármányú" bányalóvizeetpáleszt, a narancsos havevrjaiddal együtt??? Ti hárman agyrepedt szegény hülyék vagytok? iGAZÁN,? de mért nem állntok ki a napra?: atyád forog a sírjában? kárba veszett pénz voltál neki? de lekésted, pont mint az ész-osztást? akkor ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.