Ezt tanácsolta az iskolaigazgató annak a családnak, ahol a muszlimok bántottak a kisnem egyedi, hanem tömegesen előforduló esetekről, valós társadalmi problémáról van szó. A berlini és más német nagyvárosi iskolákban rohamosan terjednek az iszlám szokások, így a lányok részére az arcot elfedő nikáb használata, és aki ezt nem viseli, azt sok esetben megtámadják, összeverik.lányukat.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Lassan átmossák a németek fejét és muszlim lesz az ország. Az őslakosok meg vagy átállnak vagy meg...
advocat
Ha nem esne firkászaink nehezére, lefordíthatnák a ma beszélt magyarra!
ila51
Annak idején a dán király mindenkivel kitűzette a sárga csillagot szolidaritásból , most meg forduljanak meg a lovon ?
RonaGyuri
@arcmás: ez a tény, de ezeket a majmokat ez sem zavarja! =))
tulipan
Csak 2 kérdésm van: Hol maradnak ilyenkor a helyi, nem musziim fiúk/férfak? Tatán kárörvendően lesik, ahogy wzewk a Középkorba illő, Allah-aqgasérültek bántják a lányokat? Tán csak nem, Ők is azt szeretnék??
Csizmás Kond
...a valaha rettegett gótokból egy meghunyászkodó bárányok lettek...ezt hozza a keveredés.
tulipan
@durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undorm0ány takony, csatornába való, büdös Kulák!!_3006
tulipan
@durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undorm0ány takony, csatornába való, büdös Kulák!!_3008
tulipan
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: Te, repedt agyú,szerencsétlen kretén, narancsos seggyaldosó, vérmeleg, gyerekek réme, pedofil szaros pofájú. náci félfaroknyi Sügér! Vedeljétek csak a narancsos brancsotokkal a bányalóvizeletpáleszt! Mást úgyse tudtok, undormány takony, csatornába való, büdös Kulák!,Milyen jót tenne, ha kiállnátok együtt a napra, ami most nincs!!_30011
desiro
Azt kell nézni: honnan és kiktől.
A többi hazugság, nem kell elolvasni.
desiro
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: @durbincs: A hülyeség fokozása: @durbincs: .
desiro
@durbincs: Keresd meg a haverjaidat aztán játszatok 69.-t
desiro
Itt meg a nagymamira is rendőrt hívnak amikor megy a misére, mert a birka az kiabálja ott 1 migráncs.
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaldosó, syazrfos pgáju Sügér, nyálas nyomi ? ezt mértnem a krokodiloknál nyomod ? agyrepedt felesbolond ?
tulipan
@durbincs: Te kretén arancsod seggnyaló, staros pofájó, agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot ! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ? láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ?
tulipan
,@durbincs: Te kretén narancsod seggnyaló, szaros pofájó, bűzös agyrepedt vagy ,ami nem baj - csak állapot L 1 baJ az, AZ,végleg, ÁLLANDÓSULT!!! IGY HÁT NEM CSODA, hogy a szüleid kitagadtak , még mérvadó lenne ?tE NYÁLAS, láncosnyomi ? csak mondogassa egyre hogy fapapucs , italozó, muszlimszakállas, rúzsös ádámcsutkás ? Azt' mond mán',a
Shikartival jól megvagytok??
tulipan
@durbincs: Há' mi van má megint, Képtelen vagy megérteni,, még s saáját firkálmányaidat is? Te, tökkelötütt, hasadt agyú,szaros pofázmányómá, Sügér??? Szokás serint, megint nincs semmi picsognivalód. onnan a messzi román, Ploestiből, a mélyíségbe beásott bányaíkecódból? Há' mé newm nyaldosod némán azt a dagadt seggeket?Erre sem tanítottak meg a drága jó, román szüléid, hogy a pofád zabálásra használd és ne ostoba, neveletlen, pimaszkodó, narancsködös, nyivákolásra! _3017
tulipan
@durbincs: Te fizetettt narancsos román seggnyalókám, te ugye egy nyálas nyomi vagy ? ezt mértnem a krokodiloknál nyomod ? te kretén,.agyrepedt felesbolond ?
tulipan
@durbincs: Há' mi van má megint, te tökkelötött, hasadt agyú,szaros pofázmánymányú, vén topa Sügér??? Jó szokásod szerint, megint nincs semmi picsognivalód. onnan a messzi román, Ploestiből, a mélyíségbe beásott 13.szintű, bányaíkecódból? Te román fizetett nyálas nyomi? Há' mé nem nyaldosod akkó némán azt a dagadt narancsos seggeket? Arra sem tanítottak meg a drága jó, román szüléid, hogy a pofád zabálásra használd és ne ostoba, neveletlen, pimaszkodó, érelmetlen, narancsködös, nyivákolásra! _3019
tulipan
:@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! :Már az anyádat sem nevelték???))))
24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.